Finnmatkojen Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica FFFFF

Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica FFFFF

Tasokas hotelli aikuisille Kolymbianlahdella

Hinta alk.
740 e 950 e
27.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica on täydellinen valinta, kun haluatte asua tasokkaasti ja mukavasti meren äärellä Kolymbiassa. Lomasi aikana voitte syödä hyvin ja rentoutua. Lisäpalveluna voitte varata All Inclusiven tai huoneen Red Carpet -palvelulla. Näytä lisää
Hinta alk.
740 e 950 e
27.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica on täydellinen valinta, kun haluatte asua tasokkaasti ja mukavasti meren äärellä Kolymbiassa. Lomasi aikana voitte syödä hyvin ja rentoutua. Lisäpalveluna voitte varata All Inclusiven tai huoneen Red Carpet -palvelulla.

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla yhden Rodoksen upeimman rannan äärellä. Allasalue on suuri ja sekä siellä että rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotelli koostuu kahdesta osasta, Imperialista ja uudesta tasokkaasta Residence-osasta.

Aikaa yhdessä
Jos haluatte kuntoilla ja nauttia terveellisistä lomapäivistä suosittelemme käyntiä Residence-osan huippumodernissa Health Clubissa, jossa on kuntosali ja sisäuima-allas. Hotellin palkitussa spassa voit hemmotella itseäsi parihieronnassa ja -hoidoissa. 

Kulinaarisia hetkiä
Hotellin buffetravintola Agora on tasokas ja tarjoaa kaikkea kreikkalaisista paikallisherkuista gourmetruokiin. Hotellilla on lisäksi kolme à la carte -ravintolaa – täydellistä romanttisiin päivällisiin tähtien loisteessa.  

Luksusta Red Carpet Service -palvelulla
Lomaluksusta saat varaamalla huoneen Red Carpet Servicellä. Useimmat Red Carpet -huoneet sijaitsevat rauhallisessa Residence-osassa, jossa on oma uima-allas, health club sekä à la carte -ravintola. Nämä kaikki sisältyvät hintaan myös tietyissä Imperial-osan swim up -juniorsviiteissä lähellä rantaa. Palveluun sisältyy eksklusiivinen pääsy hotellin loungeen, jossa voit rentoutua ja nauttia kupillisen hyvää kahvia tai drinkin. Lisäksi löytyy pieni kirjasto, jossa on kansainvälisiä sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja kirjoja. Altaalla voit rentoutua täydellisesti, sillä hintaan sisältyy allaspalvelu ja paljon muuta...

Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlanticaan on ikäraja 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, puolihoito (aamiainen ja lounas- tai päivällisbuffet).

Sulje