Finnmatkojen Blue Village Family Life Aegean Blue by Atlantica FFFF+

Blue Village Family Life Aegean Blue by Atlantica FFFF+

All inclusive -hotelli ja oma vesipuisto

Hinta alk.
705 e 1 100 e
03.06.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Village Family Life Aegean Blue uudistuu kesälle 2016. Täällä on uusi allasalue aikuisille, ravintola rannan tuntumassa ja ennen kaikkea uudistettuja Select swim-up-huoneita suurin terassein. Matkan hintaan sisältyy All Inclusive ja pääsy vesipuistoon. Näytä lisää
Hinta alk.
705 e 1 100 e
03.06.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Village Family Life Aegean Blue uudistuu kesälle 2016. Täällä on uusi allasalue aikuisille, ravintola rannan tuntumassa ja ennen kaikkea uudistettuja Select swim-up-huoneita suurin terassein. Matkan hintaan sisältyy All Inclusive ja pääsy vesipuistoon.

Hotellissa asut rannan äärellä pienessä Kolymbiassa. Meren tuntumassa sijaitsevalla suurella allasalueella pienet sillat yhdistävät altaita toisiinsa. 

Altaaseen suoraan terassilta
Mukavimmin majoitut, kun varaat uudistetun Select-huoneen, josta on suora käynti altaaseen. Huoneissa on tyylikäs design ja allas aivan oven ulkopuolella. Suuri terassi tuntuu lähes ulkotiloissa olevalta huoneelta, joka on varustettu aurinkotuoleilla täydellistä rentoutumista varten.

Maksuton vesipuisto koko perheelle
Pääset maksutta vesipuistoon, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Täällä voit viettää vauhdikkaita hetkiä erilaisten vesileikkien parissa. Kuuteen suurempaan vesiliukumäkeen edellytetään 120 cm pituutta ja 12 vuoden ikää. "Jungle Friends" -alueella on neljä vesiliukumäkeä perheen pienimmille sekä Lazy River rauhallisempaan menoon.  

Allasalue aikuisille ja italialaisia päivällisiä
Aikuisten uusi rentoutumisalue sijaitsee rannan äärellä. Alueella on hyvin rauhallinen tunnelma ja voit nauttia olostasi verhoillussa aurinkopedissä. Täällä on myös uusi italialainen à la carte -ravintola, jossa voit syödä päivällistä merinäköalasta nauttien.

Treenausta, leikkiä ja urheilua
Allasaktiviteettien lisäksi hotellilta löytyy...

  • Suuri leikkipaikka
  • Koripallokenttä ja rantalentopalloa
  • Minijalkapallokenttä
  • Pieni kuntosali ja jumppatunteja

Kun tarvitset energiatankkausta, kannattaa suunnata pääaltaan lähellä sijaitsevaan snackbaariin, jossa on uusi design ja loungetunnelma.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Sisäänpääsy vesipuistoon sisältyy hintaan.

Sulje