Finnmatkojen Blue Star Atlantica Aegean Blue FFFF+

Blue Star Atlantica Aegean Blue FFFF+

All inclusive -hotelli ja oma vesipuisto

Hinta alk.
840 e 985 e
15.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Atlantica Aegean Blue -hotellissa asut aivan rannan äärellä Kolymbiassa. Hotellilla on vesipuisto, jota voit hotellin asiakkaana käyttää maksutta. Täällä voit mukavasti viettää aikaa sekä rannalla vauhdikkaiden vesiurheilulajien parissa että allasalueella. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Vesipuisto avataan 12. huhtikuuta. Näytä lisää
Hinta alk.
840 e 985 e
15.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Atlantica Aegean Blue -hotellissa asut aivan rannan äärellä Kolymbiassa. Hotellilla on vesipuisto, jota voit hotellin asiakkaana käyttää maksutta. Täällä voit mukavasti viettää aikaa sekä rannalla vauhdikkaiden vesiurheilulajien parissa että allasalueella. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Vesipuisto avataan 12. huhtikuuta.

Toki hotellissa on runsaasti lapsiperheitä, mutta yhtä lailla Aegean Blue soveltuu pariskunnille. Rannan, suuren allasalueen ja tasokkaan palvelun johdosta täällä viihtyvät myös ilman lapsia lomailevat. Täällä on esimerkiksi kolme uima-allasta ja jacuzzi.

Maksuton vesipuisto
Atlantica Aegean Bluen asiakkaana pääset maksutta vesipuistoon, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Täällä voit viettää vauhdikkaita hetkiä erilaisten vesileikkien parissa. Kuuteen suurempaan vesiliukumäkeen edellytetään 120 cm pituutta ja 12 vuoden ikää. "Jungle Friends" -alueella on neljä vesiliukumäkeä perheen pienimmille sekä Lazy River rauhallisempaan menoon.  

Pallopelejä ja kuntoilua
Hotellilla on tarjolla monenlaista vesiurheilua sekä lisäksi muita aktiviteettimahdollisuuksia, kuten:    

  • Lentopallo ja minijalkapallo
  • Kaksi leikkipaikkaa
  • Kuntoiluhuone


All Inclusive ja runsaasti jäätelöä
Aegean Bluessa päivälliset tarjoillaan pääravintolan noutopöydästä. Halutessasi voit kerran lomasi aikana vaihtaa noutopöytäaterian ateriaan à la carte -ravintolassa, Aegeanissa tai Italianissa. All Inclusiveen sisältyy myös jäätelö, mikä on varmasti sekä lasten että aikuisten mieleen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Sisäänpääsy vesipuistoon sisältyy hintaan.

Sulje