Finnmatkojen Atlantica Imperial Resort & Spa FFFFF

Atlantica Imperial Resort & Spa FFFFF

Tasokas hotelli aikuisille, Red Carpet Service -mahdollisuus

Hinta alk.
1 009 e 1 064 e
15.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Couples Atlantica Imperial Resort & Spa on täydellinen valinta, kun haluat asua tasokkaasti ja mukavasti meren äärellä, syödä hyvin ja rentoutua. Kaikki tarvitsemasi mukavuudet ovat täällä käden ulottuvilla. Voit varata All Inclusiven tai vaikka huoneen, josta on suora yhteys altaaseen. Osaan huoneista sisältyy Red Carpet Service. Näytä lisää
Hinta alk.
1 009 e 1 064 e
15.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Couples Atlantica Imperial Resort & Spa on täydellinen valinta, kun haluat asua tasokkaasti ja mukavasti meren äärellä, syödä hyvin ja rentoutua. Kaikki tarvitsemasi mukavuudet ovat täällä käden ulottuvilla. Voit varata All Inclusiven tai vaikka huoneen, josta on suora yhteys altaaseen. Osaan huoneista sisältyy Red Carpet Service.

Atlantica Imperial Resort & Spassa asut erinomaisella paikalla yhden Rodoksen upeimman rannan äärellä. Hotellin allasalue on suuri ja sekä siellä että rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Health Club ja palkittu spa
Jos haluat kuntoilla ja nauttia terveellisistä lomapäivistä suosittelemme käyntiä Residence-osan uudessa Health Clubissa, jossa on sisäuima-allas ja hyvin varustettu kuntosali. Imperial-osasta löytyy lisäksi pieni kuntoilutila. Hotellin palkitussa spassa voit hemmotella itseäsi. 

Nyt yhä runsaammin majoitusvaihtoehtoja!
Kesäkaudelle 2015 avautuu hotelliin aivan uusi osa, Atlantica Imperial Residences. Uudessa osassa asut tasokkaasti, hieman erillään ja rauhallisella paikalla toisella puolen tietä päärakennuksesta. Jos varaat huoneen täältä ovat kaikki Atlantica Imperialin palvelut käytettävissäsi sekä lisäksi alueen oma allasalue, allasbaari, à la carte -ravintola ja Red Carpet Service. Kaikki nämä palvelut ovat käytössäsi myös silloin, kun varaat Imperial-osasta läheltä rantaa sijaitsevan juniorsviitin (huom.vain osa juniorsviiteistä), josta on suora yhteys altaaseen. Uusi Residence-osa avataan 15.6.2015.

Luksusta Red Carpet Service -palvelulla
Red Carpet Service antaa kultareunukset lomallesi. Palveluun sisältyy eksklusiivinen pääsy Residence-osassa sijaitsevaan Red Carpet -loungeen, jossa voit nauttia kupillisen hyvää kahvia tai drinkin. Lisäksi löytyy pieni kirjasto, jossa on kansainvälisiä sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja kirjoja. Altaalla voit rentoutua täydellisesti, sillä hintaan sisältyy allaspalvelu ja paljon muuta...

Ensiluokkainen All Inclusive!
Voit varata lisäpalveluna All Inclusiven, jolloin hintaan sisältyy käynti yhdessä hotellin kolmesta à la carte -ravintolasta. Jos taas olet varannut Red Carpet Servicen, sisältyy hintaan kaksi à la carte -käyntiä lomasi aikana.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, puolihoito.

Sulje