BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Atlantica Aegean Blue FFFF+

All inclusive -hotelli ja vesipuisto

Blue Star Atlantica Aegean Blue -hotellissa asut aivan rannan äärellä Kolymbiassa. Hotellissa on vesipuisto, jota voit hotellin asiakkaana käyttää maksutta. Täällä on helppo vuorotella allasalueen ja rannan välillä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Vesipuisto avataan 12. huhtikuuta. Lue lisää

Blue Star Atlantica Aegean Blue -hotellissa asut aivan rannan äärellä Kolymbiassa. Hotellissa on vesipuisto, jota voit hotellin asiakkaana käyttää maksutta. Täällä on helppo vuorotella allasalueen ja rannan välillä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Vesipuisto avataan 12. huhtikuuta.

Toki hotellissa on runsaasti lapsiperheitä, mutta yhtä lailla Aegean Blue soveltuu pariskunnille. Rannan, suuren allasalueen ja tasokkaan palvelun johdosta täällä viihtyvät myös ilman lapsia lomailevat. Täällä on esimerkiksi kolme uima-allasta ja jacuzzi.

Maksuton vesipuisto
Atlantica Aegean Bluen asiakkaana pääset maksutta vesipuistoon, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Vesipuistossa voit viettää vauhdikkaita uintihetkiä koko perheen kanssa. Kuuteen suurempaan vesiliukumäkeen edellytetään 120 cm pituutta ja 12 vuoden ikää. "Jungle Friends" -alueella on neljä vesiliukumäkeä perheen pienimmille sekä Lazy River kaikenikäisille lapsille aikuisten seurassa.

Aktiviteetteja isoille ja pienille


Hotellissa on uimisen ja vesiaktiviteettien lisäksi:
  • Mahdollisuus pelata koripalloa, lentopalloa ja minijalkapalloa
  • Kaksi leikkipaikkaa
  • Kuntoiluhuone


All Inclusive ja runsaasti jäätelöä
Aegean Bluessa päivälliset tarjoillaan pääravintolan noutopöydästä. Halutessasi voit kerran lomasi aikana vaihtaa noutopöytäaterian ateriaan à la carte -ravintolassa, Aegeanissa tai Italianissa. All Inclusiveen sisältyy myös jäätelö, mikä on varmasti sekä lasten että aikuisten mieleen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Sisäänpääsy vesipuistoon sisältyy hintaan.

Sulje

Suosituimmat hotellit