Finnmatkojen Elysium Resort & Spa FFFFF
De Luxe

Elysium Resort & Spa FFFFF

Tasokas hotelli aivan rannalla

Hinta alk.
895 e 935 e
23.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Modernissa Elysium Resort & Spa -hotellissa on suuret ikkunat sekä terasseja meren puolella. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella aivan pikkukivirannan tuntumassa. Hotellilla on spa sekä ravintola kattoterassilla. Kaikissa huoneissa on parveke ja merinäköala. Näytä lisää
Hinta alk.
895 e 935 e
23.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Modernissa Elysium Resort & Spa -hotellissa on suuret ikkunat sekä terasseja meren puolella. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella aivan pikkukivirannan tuntumassa. Hotellilla on spa sekä ravintola kattoterassilla. Kaikissa huoneissa on parveke ja merinäköala.

Elysium Resort & Spa -hotellissa on mahdollisuus pelata tennistä ja käydä hieronnassa. Hotellilla on myös spa, jacuzzi, sauna, baari ja kahvila.

Päiviä altaalla ja rannalla
Allasalueen allasbaariin pääset siltaa pitkin ja ranta ja meri ovat vain lyhyen matkan päässä. Sekä altaalta että rannalta löytyy maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, joten valitset vain kumpi miellyttää enemmän.

Täysi- ja puolihoito
Matkan perushintaan sisältyy puolihoito (aamiainen noutopöydästä ja päivällismenyy) ja voit lisämaksusta varata myös täysihoidon. Aamiainen sekä päivällisen alku- ja jälkiruuat tarjoillaan noutopöydästä ja pääruoka menyyateriana ravintola Emeraldissa. Päivällisellä pääruokavaihtoehtoja on listalta kolme: liha-, kala- tai kasvisannos.

Lisämaksusta voit aterioida myös à la carte -ravintola Nobelissa ja lounasravintola Freshissä. Yhden Emerald-ravintolan päivällisen voit vaihtaa 15 euron arvoiseen voucheriin, jota voit käyttää maksuvälineenä Nobel- tai Fresh-ravintolassa. Sovi vaihdosta vastaanoton kanssa muutama päivä aikaisemmin.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, puolihoito.

Sulje