Finnmatkojen Sea Melody FFF+
Perhelöytö

Sea Melody FFF+

Perhelöytö, tilavat huoneistot lähellä rantaa!

Hinta alk.
416 e 636 e
03.06.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheille soveltuvassa huoneistohotelli Sea Melodyssa asut lähellä rantaa ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Ixian keskustasta. Hotellin omistava kreikkalainen perhe on yksi niistä syistä, miksi asiakkaat palaavat hotelliin vuosi toisensa jälkeen. Näytä lisää
Hinta alk.
416 e 636 e
03.06.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheille soveltuvassa huoneistohotelli Sea Melodyssa asut lähellä rantaa ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Ixian keskustasta. Hotellin omistava kreikkalainen perhe on yksi niistä syistä, miksi asiakkaat palaavat hotelliin vuosi toisensa jälkeen.

Sea Melody koostuu neljästä rakennuksesta ja hotellissa on sekä minimarket että tenniskenttä.

Allasalueella snackbaari
Aurinkoterassilla on uima-allas ja perheen pienimmille tarkoitettu lastenallas sijaitsee aivan vieressä. Allasalueella on myös snack-/allasbaari, josta on juomien lisäksi saatavilla myös pieniä ruoka-annoksia.

Katoksella suojattu pelinurkkaus
Allasalueen vieressä on katoksella suojattu biljardi, pöytätennis ja pöytäjalkapallo joten voit haastaa matkakumppanisi peliin. Perheen pienimmille on tarjolla pikkuinen leikkipaikka. Sea Melodyssa voit myös hemmotella itseäsi virkistävässä saunassa tai käydä rentouttavassa hieronnassa.

Varaa aamiainen tai puolihoito
Aamiainen tai puolihoito on varattavissa lisämaksusta. Aamiainen tarjoillaan noutopöydästä, kun taas kolmen ruokalajin päivällinen tarjoillaan pöytiin.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje