Finnmatkojen Blue Star Atlantica Princess FFFF

Blue Star Atlantica Princess FFFF

Pidetty All Inclusive -hotelli meren äärellä

Hinta alk.
509 e 529 e
19.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Atlantica Princess sijaitsee Ixiassa. Hyvän palvelunsa ja sijaintinsa sekä erilaisten huonevaihtoehtojensa ansiosta hotelli sopii sekä ilman lapsia matkustaville, mutta myös perheille.  Näytä lisää
Hinta alk.
509 e 529 e
19.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Atlantica Princess sijaitsee Ixiassa. Hyvän palvelunsa ja sijaintinsa sekä erilaisten huonevaihtoehtojensa ansiosta hotelli sopii sekä ilman lapsia matkustaville, mutta myös perheille. 

Atlantica Princessissä on tarjolla runsaasti toimintaa, viihdeohjelmaa sekä tietysti mahdollisuus rentoutumiseen. Voit viettää lomapäivääsi niin altaalla kuin rannalla, ja lapset voivat leikkiä hotellia Play Hotellissa. Sekä altaan äärellä että rannalla on aurinkotuoleja.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Asumisen vaihtoehtoja
Atlantica Princessissä on valinnanvaraa asumisessa. Hotellissa on kahden hengen hotellihuoneita, suurempia hotellihuoneita, perhehuoneita, perhesviittejä sekä huoneistoja – valinta on sinun. Kaikki huoneet ja sviitit sijaitsevat päärakennuksessa. Huoneistot sijaitsevat päärakennuksen takana, vehreän puutarhan äärellä pienen tien toisella puolen. 

Useita ateriavaihtoehtoja
Kaikkien hotellihuoneiden ja sviittien hintaan sisältyy All Inclusive. Huoneistoihin voit varata lisämaksusta aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus huoneistossa, ei aterioita
TAI
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje