BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Atlantica Princess FFFF

Perheystävällinen All Inclusive -hotelli rannan äärellä

Blue Star Atlantica Princess sijaitsee hyvällä paikalla Ixiassa. Hyvän palvelunsa ja sijaintinsa sekä erilaisten huonevaihtoehtojensa ansiosta hotelli sopii niin lapsiperheille kuin ilman lapsia matkustaville. Täällä asut lähellä sekä rantaa, ostospaikkoja että Rodoksen kaupunkia. Lue lisää

Blue Star Atlantica Princess sijaitsee hyvällä paikalla Ixiassa. Hyvän palvelunsa ja sijaintinsa sekä erilaisten huonevaihtoehtojensa ansiosta hotelli sopii niin lapsiperheille kuin ilman lapsia matkustaville. Täällä asut lähellä sekä rantaa, ostospaikkoja että Rodoksen kaupunkia.

Atlantica Princessissä on tarjolla toimintaa, joka sopii kaiken ikäisille. Voi rentoutua suuren altaan ympärillä olevilla aurinkotuoleilla tai käydä pulahtamassa meressä. Hotellialueella on myös kuntoilutila, snackbaari sekä ravintola.

Lastenallas ja leikkipaikka
Päärakennuksen yhteydessä olevalla allasalueella on kaksi erillistä lastenallasta. Toinen altaista on varjossa suojassa paahteelta ja toisessa on vesiliukumäki perheen pienimmille. Aivan vieressä sijaitsevalla leikkipaikalla on merirosvolaiva kiipeilytelineineen ja liukumäkineen.

Asumisen vaihtoehtoja
Atlantica Princessissä on valinnanvaraa asumisessa. Hotellissa on kahden hengen hotellihuoneita, suurempia hotellihuoneita, perhehuoneita, perhesviittejä sekä huoneistoja – valinta on sinun. Kaikki huoneet ja sviitit sijaitsevat päärakennuksessa. Huoneistot sijaitsevat päärakennuksen takana, pienen tien toisella puolella. Huoneistot ovat tasoltaan hieman muuta hotellia vaatimattomampia.

Useita ateriavaihtoehtoja
Kaikkien hotellihuoneiden ja sviittien hintaan sisältyy All Inclusive. Huoneistoihin voit varata lisämaksusta aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita TAI Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Perhelöytö

  • Kesä 2014
  • Kesä 2015

  Dionysos FFF+

  Suosittu hotelli perheille ja pareille
 • Pientä & kodikasta

  • Kesä 2014
  • Kesä 2015

  Lisa FF

  Vaatimaton ja kodikas hotelli
  • Kesä 2014

  Hippocampus FF+

  Viehättävä hotelli lähellä rantaa