Finnmatkojen Sun Palace FFF+

Sun Palace FFF+

All Inclusive ja suuri vesipuisto, lähellä Faliraki Beachia

Falirakissa sijaitseva Sun Palace on yksi suosituimmista Splash-hotelleistamme. Käytössäsi on kokonainen vesipuisto, lisäksi täällä asut lähellä suosittua Faliraki Beachia. Täällä lomasi on täynnä vauhtia, naurua ja vauhdikkaita vesileikkejä. Näytä lisää

Falirakissa sijaitseva Sun Palace on yksi suosituimmista Splash-hotelleistamme. Käytössäsi on kokonainen vesipuisto, lisäksi täällä asut lähellä suosittua Faliraki Beachia. Täällä lomasi on täynnä vauhtia, naurua ja vauhdikkaita vesileikkejä.

Vesipuiston lisäksi Sun Palacella on aurinkotuolein ja -varjoin kalustettu allasalue. Hotellilla on myös leikkipaikka, snackbaari sekä pieni kauppa, josta voit ostaa peruselintarvikkeita. Sun Palacessa asut lähellä rantaa ja Falirakin keskustan kauppoja.

Vesipuisto niin isoille kuin pienille
Sun Palacen vesipuistossa on kaikkiaan noin 15 vesiliukumäkeä. Täällä voit kisata nopeuslaskussa tai antaa virran hiljalleen kuljettaa Lazy Riverissä. Vesipuistossa on lisäksi suuri lastenallas, jossa on useita vesiliukumäkiä pienemmille lapsille. Lisäksi hotellin omalla allasalueella on isosta altaasta erotettu osa lastenaltaaksi. Täällä lapset voivat ottaa suihkun ison "kärpässienen" alla ja pienissä vesiliukumäissä vauhti on juuri sopivaa myös perheen pienemmille.

Tennistä, biljardia ja viihdeohjelmaa
Vesipuistokäyntien lomaan on tarjolla monenlaista toimintaa. Voit pelata biljardia sekä lentopalloa uima-altaassa. Paikallista viihdeohjelmaa, mm. kreikkalaisia iltoja ja teema-iltoja, järjestetään useina päivinä ja iltoina.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive ja sisäänpääsy vesipuistoon.

 

Sulje

Tietoa Splashista

Life guard 10-17
Total nr of slides 14