Finnmatkojen Louis Colossos Beach FFF
Perhelöytö

Louis Colossos Beach FFF

Aivan rannalla, useita majoitusvaihtoehtoja

Hinta alk.
300 e 600 e
28.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perhehotelli Louis Colossos Beachissä vallitsee iloinen ja kansainvälinen tunnelma. Hotelli sijaitsee Falirakin pohjoisosassa, aivan meren tuntumassa ja sen suuri aurinkoterassi yhdistää hotellin ja ranta-alueen. Varaa hotellihuone tai huoneisto, joista osassa on merinäköala. Näytä lisää
Hinta alk.
300 e 600 e
28.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perhehotelli Louis Colossos Beachissä vallitsee iloinen ja kansainvälinen tunnelma. Hotelli sijaitsee Falirakin pohjoisosassa, aivan meren tuntumassa ja sen suuri aurinkoterassi yhdistää hotellin ja ranta-alueen. Varaa hotellihuone tai huoneisto, joista osassa on merinäköala.

Hotelli koostuu päärakennuksesta ja useasta pienemmästä rakennuksesta, joiden ympärillä on nurmialueita, korkeita palmuja ja istutuksia. Louis Colossos Beach -hotellin allasalue sijaitsee aivan meren tuntumassa eikä hotellin altaalta ole kuin muutaman askeleen matka merelle. Allasalue aurinkoterasseineen sijaitsee aivan rannan lähettyvillä.

Aktiviteetteja ja rentoutumista
Louis Colossos Beach -hotellista löytyy aktiviteetteja koko perheelle. Perheen pienimpiä varten on hotellilla leikkipaikka, lastenallas ja kansainvälinen lastenkerho. Päivän mittaan altaalla järjestetään kansainvälistä viihdeohjelmaa ja toimintaa. Täällä on myös mahdollisuus pelata tennistä, biljardia ja minigolfia. Mikäli taas haluat ottaa vähän rennommin, on hotellilla jacuzzi ja mahdollisuus hierontaan.

Varaa ateriat
Huoneistoon voit halutessasi varata lisämaksusta aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven. Monet varaavat etukäteen All Inclusiven, mikä tulee edullisemmaksi kuin yksittäisten aterioiden ostaminen. Mikäli varaat All Inclusiven, voit halutessasi vaihtaa päivällisen käyntiin aasialaisessa ravintolassa tai grilliravintolassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita. Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje