Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Louis Colossos Beach FFF

Kahden hengen huone tai huoneisto rannalla

Louis Colossos Beach -hotellissa Falirakin pohjoisosassa viihtyy koko perhe. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja suuri aurinkoterassi yhdistää kahdella uima-altaalla ja lastenaltaalla varustetun allasalueen rannan kanssa. Voit varata hotellihuoneen tai huoneiston, joista osassa on merinäköala. Lue lisää

Louis Colossos Beach -hotellissa Falirakin pohjoisosassa viihtyy koko perhe. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja suuri aurinkoterassi yhdistää kahdella uima-altaalla ja lastenaltaalla varustetun allasalueen rannan kanssa. Voit varata hotellihuoneen tai huoneiston, joista osassa on merinäköala.

Hotelli koostuu päärakennuksesta ja useasta pienemmästä rakennuksesta, joiden ympärillä on nurmialueita, korkeita palmuja ja istutuksia. Louis Colossos Beach -hotellin allasalue sijaitsee aivan rannan tuntumassa eikä hotellin altaalta ole kuin muutaman askeleen matka merelle. Voit valita haluatko mieluummin rentoutua aurinkotuolissa altaalla vai rannalla.

Aktiviteetteja ja rentoutumista
Louis Colossos Beach -hotellista löytyy aktiviteetteja koko perheelle. Perheen pienimpiä varten on hotellilla leikkipaikka, lastenallas ja kansainvälinen lastenkerho. Täällä on myös mahdollisuus pelata tennistä, biljardia ja minigolfia. Mikäli taas haluat ottaa vähän rennommin, on hotellilla ihana jacuzzi ja mahdollisuus hierontaan.

Yksi hotelli, useita huonevaihtoehtoja
Louis Colossos Beach -hotellissa voit valita joko kahden hengen huoneen All Inclusivella tai huoneiston ilman aterioita. Voit varata lisämaksusta myös merinäköalan.

Huoneistoon voit halutessasi varata lisämaksusta aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven. Monet varaavat etukäteen All Inclusiven, mikä tulee edullisemmaksi kuin yksittäisten aterioiden ostaminen. Mikäli varaat All Inclusiven, voit halutessasi vaihtaa päivällisen käyntiin aasialaisessa ravintolassa tai grilliravintolassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita. Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit