Finnmatkojen Ibiscos Garden FFFF

Ibiscos Garden FFFF

Suosittu huoneistohotelli Rethymnonissa

Hinta alk.
550 e 565 e
09.08.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Pidetty Blue Star Ibiscos Garden sopii niin ilman lapsia matkustaville aikuisille kuin myös perheille. Hotellilla on minimarket, tenniskenttä sekä useita erilaisia altaita. Ranta on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja myös Rethymnonin Vanha kaupunki sijaitsee lähettyvillä. Varaa ateriat etukäteen! Näytä lisää
Hinta alk.
550 e 565 e
09.08.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Pidetty Blue Star Ibiscos Garden sopii niin ilman lapsia matkustaville aikuisille kuin myös perheille. Hotellilla on minimarket, tenniskenttä sekä useita erilaisia altaita. Ranta on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja myös Rethymnonin Vanha kaupunki sijaitsee lähettyvillä. Varaa ateriat etukäteen!

Hotelli koostuu useasta erilaisesta huoneisto-osiosta ja voit valita joko yksiön, kaksion tai kolmion. Kaikissa huoneistoissa on joko parveke tai maaparveke.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy kesällä 2015:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Rauhallisempi allasalue sekä lasten lomaparatiisi
Ibiscos Gardenissa on suuri allasalue sekä ylempänä rauhallisempi allasalue, jossa on auringon paahteelta suojattu perheen pienimpien polskutteluallas. Kaikkein ylimpänä on suosittu lastenallas mustekala-liukumäkineen, joka yhdessä leikkipaikan kanssa on täydellinen puuhapaikka lapsille.

Kreikkaa ja salaattia
Ibiscos Gardenissa järjestetään neljä kertaa viikossa kreikan kieleen sekä kreikkalaiseen ruoanlaittoon liittyviä kursseja. Kurssit soveltuvat sekä aikuisille että lapsille ja ovat maksuttomia. Ilmoittautuminen kursseille paikan päällä.

Varaa ateriat
Ateriat eivät sisälly automaattisesti hintaan, mutta voit varata lisämaksusta aamiaispöydän tai joustavan puolihoidon. Puolihoito sisältää aamiaisbuffetin ja päivällisbuffetin/menyyn, mutta mikäli jonain päivänä haluat vaihtaa päivällisen lounaaseen, sekin sopii.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje