Finnmatkojen Blue Star Ibiscos Garden FFFF

Blue Star Ibiscos Garden FFFF

Suosittu huoneistohotelli Rethymnonissa

Hinta alk.
464 e 704 e
13.05.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää
Pidetty Blue Star Ibiscos Garden sopii niin ilman lapsia matkustaville aikuisille kuin myös perheille. Hotellilla on minimarket, tenniskenttä sekä useita erilaisia altaita. Ranta on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja myös Rethymnonin vanha kaupunki sijaitsee lähettyvillä. Varaa ateriat etukäteen! Näytä lisää
Hinta alk.
464 e 704 e
13.05.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää

Pidetty Blue Star Ibiscos Garden sopii niin ilman lapsia matkustaville aikuisille kuin myös perheille. Hotellilla on minimarket, tenniskenttä sekä useita erilaisia altaita. Ranta on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja myös Rethymnonin vanha kaupunki sijaitsee lähettyvillä. Varaa ateriat etukäteen!

Ibiscos Garden koostuu useasta erilaisesta huoneisto-osiosta ja voit valita joko yksiön, kaksion tai kolmion. Kaikissa huoneistoissa on joko parveke tai maaparveke. Maksuton WiFi koko hotellin alueella. 

Tämän hotellin voit varata niin Hanian kuin Iraklionin lennolle – valitse kumpi sopii sinulle parhaiten!

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Rauhallisempi allasalue sekä lasten lomaparatiisi
Ibiscos Gardenissa on suuri allasalue sekä ylempänä rauhallisempi allasalue, jossa on auringon paahteelta suojattu perheen pienimpien polskutteluallas. Kaikkein ylimpänä on suosittu lastenallas mustekala-liukumäkineen, joka yhdessä leikkipaikan kanssa on täydellinen puuhapaikka lapsille.

Kreikkaa ja salaattia
Hotellissa järjestetään neljä kertaa viikossa kreikan kieleen sekä kreikkalaiseen ruoanlaittoon liittyviä kursseja. Kurssit on suunnattu lapsille, mutta myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen kursseille paikan päällä.

Varaa ateriat
Ateriat eivät sisälly automaattisesti hintaan, mutta voit varata lisäpalveluna aamiaispöydän tai puolihoidon päivällisbuffetilla/-menulla. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje