Finnmatkojen Aristea FFF+
Pientä & kodikasta

Aristea FFF+

Tunnettu hotelli rannalla

Hinta alk.
360 e 510 e
21.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Aristea sijaitsee rauhallisella alueella Rethymnonin rannan itäisessä osassa. Tunnetussa huoneistohotellissa henkilökunnan hymy ja asiakkaista huolehtiminen on uskollisten asiakkaiden arvostamaa. Aamiaisbuffet varattavissa lisäpalveluna.  Näytä lisää
Hinta alk.
360 e 510 e
21.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Aristea sijaitsee rauhallisella alueella Rethymnonin rannan itäisessä osassa. Tunnetussa huoneistohotellissa henkilökunnan hymy ja asiakkaista huolehtiminen on uskollisten asiakkaiden arvostamaa. Aamiaisbuffet varattavissa lisäpalveluna. 

Viehättävään Rethymnonin kaupunkiin on hotellilta matkaa noin parin kilometrin verran. Rethymnonissa on runsaasti ravintoloita, kauppoja ja huvielämää.

Kivenheiton päässä rannasta
Vain noin kymmenen metrin päässä hotellista aukeaa meri. Matkalla rannalle ohitat muistomerkin, joka on pystytetty toisessa maailmansodassa olleiden muistoksi.
 
Aristean pienellä allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä erillinen lastenallas. Allasalueella on myös varjoa muutaman tunnin ajan päivässä. Langatonta internetiä voit käyttää allasalueella ja baarissa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

 

Sulje