Finnmatkojen Argo FFFF
Pientä & kodikasta
Aitoa tunnelmaa

Argo FFFF

Täydellinen hotelli perheille

Huoneistohotelli Argo sijaitsee rauhallisella ja mukavalla alueella Rethymnonin pitkän rantakadun päässä. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä ja lähistöllä on sekä paikallisia kauppoja että ruokakauppa. Huoneistot ovat tilavia ja hyvinvarustettuja. Näytä lisää

Huoneistohotelli Argo sijaitsee rauhallisella ja mukavalla alueella Rethymnonin pitkän rantakadun päässä. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä ja lähistöllä on sekä paikallisia kauppoja että ruokakauppa. Huoneistot ovat tilavia ja hyvinvarustettuja.

Argon allasalue sijaitsee meren puolella. Altaassa on erillinen osa lapsille ja valoisalla aurinkoterassilla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Mikäli vilkkaampi elämä ja ostokset houkuttelevat, pääset Rethymnonin keskustaan kätevästi paikallisbussilla. Lähin bussipysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä hotellilta, toinen vaihtoehto on kulkea merta myötäilevää rantakatua.

Argon huoneistot ovat tilavia, tiski- ja pesukoneilla varustettuja ja kaikissa on parveke tai maaparveke. Kaikki lapsiperheiden tarpeet huomioiden.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje