Finnmatkojen Erato FFF+
Aikuisten kesken

Erato FFF+

Täydellinen sijainti rannalla Plataniaksessa

Hinta alk.
420 e 570 e
14.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Erato on pieni huoneistohotelli hyvällä paikalla lähellä Plataniaksen palveluita. Asut aivan seitsemän kilometriä pitkän rannan äärellä, lähellä kylän kauppoja ja ravintoloita. Altaalta ja terassilta on hieno näköala merelle. Näytä lisää
Hinta alk.
420 e 570 e
14.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Erato on pieni huoneistohotelli hyvällä paikalla lähellä Plataniaksen palveluita. Asut aivan seitsemän kilometriä pitkän rannan äärellä, lähellä kylän kauppoja ja ravintoloita. Altaalta ja terassilta on hieno näköala merelle.

Erato on hyvä valinta erityisesti silloin, kun matkustat yhdessä rakkaasi kanssa tai kaveriporukalla. Altaan ympärillä ja rannalla on aurinkotuoleja. Alas rannalle on laitettu lentopalloverkko, joka onkin asiakkaiden ahkerassa käytössä.

Terassi rannan tuntumassa
Allasalueen ja vilvoittavan Välimeren välissä sijaitsee hotellin allasbaari ja terassi, jossa voit nauttia myös kevyttä lounasta mukavan purjekankaisen katoksen varjossa.

Varaa huoneisto merinäköalalla!
Erato koostuu viidestä pienemmästä rakennuksesta, joiden huoneistot ovat valoisia ja niissä kaikissa on parveke. Voit varata myös huoneiston, josta on näköala uima-altaalle, rajoitettu merinäköala tai merinäköala.

Eratoon ovat tervetulleita 16 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

 

Sulje