Finnmatkojen Castle Suites FFF+
Perhelöytö

Castle Suites FFF+

Erittäin arvostettu huoneistohotelli

Hinta alk.
338 e 648 e
19.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Castle Suites on yksi arvostetuimmista hotelleistamme Plataniaksessa, ennen kaikkea hotellin lämpimän tunnelman vuoksi. Täällä asut Plataniaksen pääkadulla, heti oven ulkopuolelta löytyy useita tavernoja ja baareja. Ja rannalle pääset muutamassa minuutissa. Näytä lisää
Hinta alk.
338 e 648 e
19.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Castle Suites on yksi arvostetuimmista hotelleistamme Plataniaksessa, ennen kaikkea hotellin lämpimän tunnelman vuoksi. Täällä asut Plataniaksen pääkadulla, heti oven ulkopuolelta löytyy useita tavernoja ja baareja. Ja rannalle pääset muutamassa minuutissa.

Palmut huojuvat kolmen uima-altaan yläpuolella, mikä myös antaa hieman suojaa auringolta. Lapsille on kaksi omaa uima-allasta ja leikkipaikka.

Lisäksi hotellilla on:
  • Minimarket
  • Yhdistetty snackbaari ja ravintola
  • Jäätelöbaari
  • Etukäteen varattava aamiaispöytä tai puolihoito
  • Kuntosali ja jacuzzi

Yksiöistä kaksikerroksisiin kolmioihin
Castle Suitesin huoneistot ovat sisustukseltaan kreetalaista tyyliä, ja vaihtelevat niin kooltaan kuin tasoltaankin. Valittavanasi on niin pieniä yksiöitä kahdelle kuin jopa kuudelle hengelle sopivia kaksikerroksisia kolmioita. Hotellissa on myös muutamia pieniä, yksinkertaisesti sisustettuja yhden hengen hotellihuoneita, jotka sijaitsevat hotellin vanhemmassa osassa, kadun puolella.

Varaa ateriat etukäteen
Aamiaispöytä ja puolihoito ovat varattavissa lisäpalveluna. 

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä tai yhden hengen hotellihuoneessa , ei aterioita.

Sulje