Finnmatkojen Atlantica Caldera Villas FFFF+

Atlantica Caldera Villas FFFF+

Oma huvila, tilaa jopa seitsemälle hengelle

Hinta alk.
1 124 e 1 224 e
06.10.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Kreetan Atlantica Caldera Villas -huviloihin voitte matkustaa koko perheen voimin tai kaveriporukan kesken. Asutte aivan Plataniaksen ulkopuolella hyvin varustetussa omassa huvilassa, jossa on kolme makuuhuonetta, useita kylpyhuoneita ja tilaa jopa seitsemälle. Huvilassa on lisäksi oma uima-allas. Näytä lisää
Hinta alk.
1 124 e 1 224 e
06.10.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Kreetan Atlantica Caldera Villas -huviloihin voitte matkustaa koko perheen voimin tai kaveriporukan kesken. Asutte aivan Plataniaksen ulkopuolella hyvin varustetussa omassa huvilassa, jossa on kolme makuuhuonetta, useita kylpyhuoneita ja tilaa jopa seitsemälle. Huvilassa on lisäksi oma uima-allas.

Caldera Villas koostuu seitsemästä rauhallisella alueella sijaitsevasta kivisestä huvilasta, joista on näköala oliivilehtoihin ja vuorille. Huvilat ovat keskenään erilaisia, kaikissa on oma uima-allas, osittain tai kokonaan pergolan kattama.

Muutaman minuutin ajomatka Plataniakseen
Ranta ja pääkatu sijaitsevat kävelymatkan päässä, ja lähimpään hyvinvarustettuun supermarkettiin kävelet noin 20 minuutissa. Pysäköinti huviloilla on maksutonta, ja autolla Plataniaksen kaupoille, ravintoloille ja kahviloihin kulkee muutamassa minuutissa. Plataniaksessa ja sen ympäröivillä alueilla on paljon nähtävää. Voit vuokrata auton kauttamme jo ennen matkaa, säästät sekä aikaa että rahaa.

180 neliön huvila
Huvilat ovat hyvin varustettuja, niissä on mm. kaikissa astianpesukoneet ja dvd-soittimet. Kaikissa on kolme makuuhuonetta ja useita kylpyhuoneita. Altaan ympärillä tai puutarhassa on aurinkotuolit. Lisäksi kaikissa huoneissa on ilmastointi.

Caldera Villasin vahtimestari asuu perheineen yhden huvilan yhteydessä, ja on puutarhanhoidon ohella käytettävissä tarpeen tullen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huvilassa, ei aterioita.

 

Sulje