BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Atlantica Caldera Bay FFFF

Koko perheen keidas Plataniaksen rannan ja keskustan äärellä.

Blue Star Atlantica Caldera Bay sijaitsee aivan rannan äärellä ja Plataniaksen keskusta on vain poikkikadun päässä. Caldera Bay -hotellissa on huoneistoja aina yksiöistä kolmioihin, joissa on tilaa jopa kuudelle. Osassa huoneistoja on jopa pieni uima-allas parvekkeella. Vieläkin rennomman loman saat varaamalla All Inclusiven. Lue lisää

Blue Star Atlantica Caldera Bay sijaitsee aivan rannan äärellä ja Plataniaksen keskusta on vain poikkikadun päässä. Caldera Bay -hotellissa on huoneistoja aina yksiöistä kolmioihin, joissa on tilaa jopa kuudelle. Osassa huoneistoja on jopa pieni uima-allas parvekkeella. Vieläkin rennomman loman saat varaamalla All Inclusiven.

Täällä asut omassa rauhassa, ja vain minuutin matkan päässä Plataniaksen vilkkaasta keskustasta kahviloineen ja kauppoineen.

Rannan aurinkotuolit sisältyvät hintaan
Caldera Bayn uima-altaista toinen sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja toinen alueen ylemmässä osassa. Sekä altailla että rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Palvelu, jonka vain harvat Plataniaksen hotelleista tarjoavat. Snackbaari ja lastenaltaat löytyvät molemmilta altailta.

Biljardia, pelejä ja Play Hotel
Blue Star -hotellimme tarjoaa muutakin kuin aurinkoa ja uintia. Omassa Play Hotel -leikkitilassamme lapset voivat leikkiä hotellia, vastaanottovirkailijoista viihdetaiteilijoihin. Lisäksi Caldera Baystä löytyy leikkialue kiipeilytelineineen perheen pienemmille, kun hieman vanhemmat lapset viihtyvät pelinurkkauksessa.

Mahdollisuus noutopöytäaamiaiseen ja All Inclusiveen
Aamiaispöytä tai All Inclusive on varattavissa lisämaksusta; alle 6-vuotiaat saavat sen maksutta, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon. All Inclusiveen sisältyy sekä jäätelöä, pirtelöä että välipaloja.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit