Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Kreeta

Kreeta

Kreikan suurin saari tarjoaa rantoja, viehättäviä pikkukaupunkeja, vuoristokyliä ja antiikin kulttuuria. Yhtä monipuolinen on Finnmatkojen hotellivalikoima: joukossa Blue Villageja kaiken ikäisille, Blue Couples -hotelleja ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä monia muita pienempiä ja suurempia hotelleja.

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Haniaan n. 4 t.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kreeta

 • Platanias

  Platanias

  Kreetan Plataniaksessa kaikki on lähellä ja valinnanvaraa riittää. Platanias on Hanian länsipuolisen rannikon rantalomakohteista suurin ja vilkkain. Täällä on niin pikkuputiikkeja, kreikkalaisia tavernoita, kahviloita, musiikkibaareja kuin diskojakin. Hotellivalikoimassamme on mm. perheystävällinen Blue Star.

 • Rethymnon

  Rethymnon

  Viehättävä pikkukaupunki, joka pitkien rantojensa lisäksi houkuttelee maalauksellisilla kujilla, venetsialaisella linnoituksella, ostosmahdollisuuksilla, iltaelämällä, hyvillä ravintoloilla sekä perheille ja pareille sopivilla hotelleilla.

 • Agia Marina

  Agia Marina

  Agia Marina on keskikokoinen rantalomakohde, jossa on matalia rantoja, lukuisia pikkuputiikkeja ja tavernoita. Kylästä löydät todennäköisesti kaiken tarvitsemasi, mutta tarvittaessa pääset helposti myös suurempiin Plataniaksen ja Hanian lomakohteisiin. Valikoimastamme löytyy Blue Couples -hotelli ilman lapsia matkustaville aikuisille, useita perheystävällisiä Blue Star -hotelleja sekä hotelleja Perhelöytö- ja Pientä ja kodikasta -kategorioista.

 • Gerani

  Gerani

  Täällä sijaitsevat muutamat Kreetan parhaimmista perhehotelleista. Blue Village -lomakylä lukuisine aktiviteetteineen sekä Perhelöytö -hotellimme, joissa on hyvä hinta-laatusuhde.

 • Nea Hora

  Nea Hora

  Nea Hora on itse asiassa rauhallinen kaupunginosa Haniassa. Täällä asut keskellä kreetalaista arkipäivää, mutta myös lähellä hiekkarantoja ja Hanian keskustan ihmisvilinää ja nähtävyyksiä.

 • Analipsi

  Analipsi

  Yhdistä rantaelämä kreikkalaiseen kyläelämään. Valikoimassamme on viiden tähden Sensatori Atlantica Resort kylpylöineen, kuntosaleineen, gourmet-ravintoloineen ja lukuisine urheiluaktiviteetteineen.

 • Kolimbari

  Kolimbari

  Lomaile maaseutumaisessa ympäristössä lähellä merta ja luontoa. Retkiä voit tehdä suurempiin lomakyliin, kuten Haniaan ja voit valita All Inclusive -hotellin tai Perhelöytö -huoneistomme.

 • Hania

  Hania

  Hanian kaupunki tarjoaa ihmisvilinää ja sopivasti kaupunkielämää. Voit viettää vaihtelevia lomapäiviä niin rannalla kuin satamassa kävelyretkiä tehden. Täällä päivät täyttyvät lisäksi kulttuurihistoriasta, ostoksista ja ikimuistoisista ravintolaelämyksistä. Trendikkäät kahvilat ja baarit yhdistyvät sopuisasti kreetalaiseen arkielämään.