Kreeta

Kreikan suurin saari tarjoaa rantoja, viehättäviä pikkukaupunkeja, vuoristokyliä ja antiikin kulttuuria. Yhtä monipuolinen on Finnmatkojen hotellivalikoima: joukossa Blue Villageja perheille, Blue Couples -hotelleja ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä monia muita pienempiä ja suurempia hotelleja.

Kreikan suurin saari tarjoaa rantoja, viehättäviä pikkukaupunkeja, vuoristokyliä ja antiikin kulttuuria. Yhtä monipuolinen on Finnmatkojen hotellivalikoima: joukossa Blue Villageja perheille, Blue Couples -hotelleja ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä monia muita pienempiä ja suurempia hotelleja. Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Haniaan n. 4 t.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kreeta

 • Agia Marina
  Agia Marina
  Agia Marina

  Agia Marina

  Keskikokoinen ja monipuolinen rantalomakohde Hanian kaupungin länsipuolella. Valikoimassamme on neljä perheille sopivaa Blue Staria ja yksi Blue Couples ilman lapsia matkustaville.

 • Agii Apostoli
  Agii Apostoli
  Agii Apostoli

  Agii Apostoli

  Agii Apostolissa rentoudut idyllisten uimapoukamien äärellä vain lyhyen bussi- tai taksimatkan päässä Hanian kaupungista. Asut hyvin viiden tähden Blue Couples -hotellissa tai jossain muussa valikoidussa hotellissamme, joita on esim. Edullinen vaihtoehto- ja Perhelöytö-luokissa.

 • Gerani
  Gerani
  Gerani

  Gerani

  Gerani on rauhallinen lomakohde, jossa on Kreetan pisimmät rannat. Sekä yksi Finnmatkojen parhaista lomahotelleista, kahdesta hotelliosasta koostuva Blue Village -lomakylä. Blue Village Gerani sijaitsee aivan rannalla ja sillä on useita uima-altaita ja monia aktiviteetteja. Geranin hotellivalikoiman muut hotellit kuuluvat Pientä ja kodikasta- ja Perhelöytö-luokkiin.

 • Kolimbari
  Kolimbari
  Kolimbari

  Kolimbari

  Lomaile maaseutumaisessa ympäristössä lähellä merta ja luontoa. Retkiä voit tehdä suurempiin lomakyliin, kuten Plataniakseen ja Haniaan ja asua viihtyisässä Perhelöytö-hotellissamme

 • Maleme
  Maleme
  Maleme

  Maleme

  Rauhallinen, pienehkö lomakohde Hanian rannikolla, maaseudun rajalla. Täällä vietät rentouttavaa lomaa hyvinvarustetussa All Inclusive -hotellissa aivan rannalla.

 • Nea Hora
  Nea Hora
  Nea Hora

  Nea Hora

  Yhdistä rantaloma ja kaupunkiloma. Nea Horassa asut rantojen äärellä, vartin kävelymatkan päässä vilkkaasta ja historiallisesti mielenkiintoisesta Hanian kaupungista. Hotellisi voit valita Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto-luokista.

 • Platanias
  Platanias
  Platanias

  Platanias

  Yksi Kreetan monipuolisimmista rantalomakohteista, joka tarjoaa pitkän rannan lisäksi runsaasti ravintoloita, kauppoja ja huvittelupaikkoja. Valikoimassamme on yksi Blue Star -hotelli maksuttomine perheaktiviteetteineen.

 • Rethymnon
  Rethymnon
  Rethymnon

  Rethymnon

  Viehättävä pikkukaupunki, joka pitkien rantojensa lisäksi houkuttelee maalauksellisilla kujilla, venetsialaisella linnoituksella, ostosmahdollisuuksilla, iltaelämällä, hyvillä ravintoloilla sekä perheille ja pareille sopivilla hotelleilla.

Sivun alkuun