Finnmatkojen Nea Hora

Nea Hora

Yhdistä rantaloma ja kaupunkiloma. Nea Horassa asut rantojen äärellä, vartin kävelymatkan päässä vilkkaasta ja historiallisesti mielenkiintoisesta Hanian kaupungista. Hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja Parhaalla paikalla- ja Pientä ja kodikasta-luokasta. Lue lisää

Yhdistä rantaloma ja kaupunkiloma. Nea Horassa asut rantojen äärellä, vartin kävelymatkan päässä vilkkaasta ja historiallisesti mielenkiintoisesta Hanian kaupungista. Hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja Parhaalla paikalla- ja Pientä ja kodikasta-luokasta.

Nea Hora on rauhallinen kaupunginosa Hanian kaupungissa. Täällä asut keskellä paikallisten arkea leipomoineen, kukkalaatikoin koristeltuine parvekkeineen ja ortodoksikirkkoineen. Lähellä Christina-hotelliamme sijaitsee suositttu aurinkotuolein ja -varjoin varustettu hiekkaranta.

Lähellä tapahtumia
Kävele Selinou-katua noin kilometrin verran, niin saavut Hanian maalauksillisiin ja elämää kuhiseviin vanhoihin osiin, joissa odottavat hieno satamakatu, tavernat, muotiliikkeet, taidegalleriat, iltaelämä ja nähtävyydet kuten turkkilainen Janitsaarien moskeija, majakka sekä venetsialainen linnoitus.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Knossos ja kuningas Minoksen palatsi
  • Veneretki uimapysähdyksineen
  • Vaellus Samarian rotkossa

Tutustu Kreetaan autolla
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi.
Lue lisää autonvuokrauksesta Kreetalla »

Yhdistä TEMA-matkaan
Jos haluat tutustua Kreetaan lähemmin, suosittelemme vilkaisemaan TEMAn kiertomatkoja, jotka ovat kaikki yhdistettävissä rantalomaan Finnmatkojen lomakohteessa.

  • TEMAn Vaellus Kreetalla – luonnonkauniita vaellusreittejä vuoristossa ja kylissä, keväällä ja syksyllä
  • Vaellus Itä-Kreetalla vie sinut matkanjohtaja Annan omiin mansikkapaikkoihin, hän asuu saarella vuoden ympäri
  • Autoiluloma Länsi-Kreetalla – kiertele vuokra-autolla omin päin, etukäteen varatut hotellit odottavat matkan varrella. Tutustu mm. Paleohoraan ja Samarianraviiniin. 
  • Autoiluloma Itä-Kreetalla – kuten edellä, mutta tällä lomalla pääset tutustumaan Agios Nikolaokseen ja Knossokseen.
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Haniaan n. 4 t.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Hanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Nea Horassa kestää n. 35 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje