Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Christina FFF+
Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Christina FFF+

Pidetyt huoneistot rannalla

Hinta alk.
510 e 590 e
16.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Tunnettu ja pidetty huoneistohotelli Christina sijaitsee Nea Horan kaupunginosassa, Hanian keskustan ulkopuolella. Hotellin sijainti on paras mahdollinen: Välimeren rannalle on vain kymmenkunta metriä ja Hanian vanhaan kaupunkiin ja satamaan kävelet n. 20 minuutissa. Näytä lisää
Hinta alk.
510 e 590 e
16.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Tunnettu ja pidetty huoneistohotelli Christina sijaitsee Nea Horan kaupunginosassa, Hanian keskustan ulkopuolella. Hotellin sijainti on paras mahdollinen: Välimeren rannalle on vain kymmenkunta metriä ja Hanian vanhaan kaupunkiin ja satamaan kävelet n. 20 minuutissa.

Christina koostuu kahdesta rakennuksesta, joilla on yhteinen uima-allasalue. Useimmista huoneistoista on rajoitettu merinäköala. Hotellissa on minimarket ja yksinkertainen kuntosali. 

Lähellä rantaa
Rannalle pääset kivettyä, pensaiden ja nurmikoiden reunustamaa polkua. Christinan rantabaarissa voit nauttia virkistävän frappén, tai vaikkapa kylmän oluen.

Kreikkalainen ilta
Yhden kerran viikossa järjestetään kreikkalainen ilta, jossa kreikkalainen kulttuuri on esillä ruoan, juoman ja tanssin muodossa. Olet toki tervetullut myös osallistumaan tanssiin! 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita

Sulje