Finnmatkojen Maleme

Maleme

Malemessa voit viettää rauhallista ja rentouttavaa lomaa meren äärellä, vaivattomasti All Inclusive -hotellissa. Asut aivan rannalla, nautit ruuasta ja juomista, suuresta allasalueesta, vesiliukumäestä sekä merirosvolaivan muotoon rakennetusta leikkipaikasta. Ja kaikki tämä sisältyy hintaan.  Lue lisää

Malemessa voit viettää rauhallista ja rentouttavaa lomaa meren äärellä, vaivattomasti All Inclusive -hotellissa. Asut aivan rannalla, nautit ruuasta ja juomista, suuresta allasalueesta, vesiliukumäestä sekä merirosvolaivan muotoon rakennetusta leikkipaikasta. Ja kaikki tämä sisältyy hintaan. 

Maleme sijaitsee Hanian rannikon lomakohdeketjun viimeisenä, paikalla jossa asutus muuttuu rauhalliseksi maaseuduksi. Kohdetta ei juuri voi edes kyläksi kutsua, hotellin lisäksi täällä on vain kourallinen paikallisia tavernoita ja baareja. Mikäli kaipaat hieman vilkkaampaa elämää, on Platanias vain kuuden kilometrin päässä ja viehättävä Hanian kaupunki n. 15 km päässä.

All Inclusive ja rantasijainti 
Hotellimme Louis Creta Princess sijaitsee aivan pitkän rannan äärellä, ranta on pikkukiveä ja soraa, joten vesi on täällä kristallinkirkasta. All Inclusive sisältyy matkan hintaan ja monissa huoneissa on tilaa kahdelle lisävuoteelle. Lue lisää hotelliesittelystä alempaa.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Knossos ja kuningas Minoksen palatsi
  • Veneretki uimapysähdyksineen
  • Vaellus Samarian rotkossa

Tutustu Kreetaan autolla
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi

Yhdistä TEMA-matkaan
Jos haluat tutustua Kreetaan lähemmin, suosittelemme vilkaisemaan TEMAn kiertomatkoja, jotka ovat kaikki yhdistettävissä rantalomaan Finnmatkojen lomakohteessa. 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Haniaan n. 4 t.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Hanian lentokentältä ensimmäiselle hotellille Malemessa kestää n. 50 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella.
 
Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje