Maleme

Malemessa voit viettää rauhallista ja rentouttavaa lomaa meren äärellä, vaivattomasti All Inclusive -hotellissa. Perhelöytö-hotellissamme asut aivan rannalla, nautit vapaasti ruuasta ja juomista, suuresta allasalueesta, vesiliukumäestä sekä merirosvolaivan muotoon rakennetusta leikkipaikasta. Lue lisää

Malemessa voit viettää rauhallista ja rentouttavaa lomaa meren äärellä, vaivattomasti All Inclusive -hotellissa. Perhelöytö-hotellissamme asut aivan rannalla, nautit vapaasti ruuasta ja juomista, suuresta allasalueesta, vesiliukumäestä sekä merirosvolaivan muotoon rakennetusta leikkipaikasta.

Maleme sijaitsee Hanian rannikon lomakohdeketjun viimeisenä, paikalla jossa asutus muuttuu rauhalliseksi maaseuduksi. Kohdetta ei juuri voi edes kyläksi kutsua, hotellin lisäksi täällä on vain kourallinen paikallisia tavernoita ja baareja. Mikäli kaipaat hieman vilkkaampaa elämää, on Platanias vain kuuden kilometrin päässä ja viehättävä Hanian kaupunki n. 15 km päässä.

All Inclusive ja sijainti rannalla
Hotellimme Louis Creta Princess sijaitsee aivan pitkän rannan äärellä, ranta on pikkukiveä ja soraa, joten vesi on täällä kristallinkirkasta. All Inclusive sisältyy matkan hintaan ja monissa huoneissa on tilaa kahdelle lisävuoteelle. Lue lisää hotelliesittelystä alempaa.


Mielenkiintoisia retkiä
  • Knossos ja kuningas Minoksen palatsi
  • Veneretki uimapysähdyksineen
  • Vaellus Samarian rotkossa
  • Lisää retkivaihtoehtoja löydät Retket-välilehdeltä

Tutustu Kreetaan autolla
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »


Yhdistä TEMA-matkaan
  • TEMAn Vaellus Kreetalla keskittyy luonnonkauniisiin vaellusreitteihin vuoristossa ja kylissä, keväällä ja syksyllä
  • Kiertomatka Kreeta ja Spinalonga – Kreikkaa kaikille aisteille tutustuttaa sinut myös kulttuuriin ja kaupunkeihin
  • Molemmat TEMA-matkat ovat yhdistettävissä viikon rantalomaan Malemessa

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Haniaan n. 4 t.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Hanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää n. 50 min. Näytä lisää

Kuljetus Hanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää n. 50 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Sivun alkuun