Finnmatkojen Lito Beach FFF+
Perhelöytö

Lito Beach FFF+

Rentouttava lomaympäristö rannan äärellä

Hinta alk.
375 e 545 e
13.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Lito Beach sijaitsee loistavalla paikalla aivan Geranin rannalla. Täällä on pelkistetysti sisustettuja huoneistoja niin pienille kuin suuremmillekin perheille. Valitse Lito Beach, kun kaipaat rauhaa – hotellissa on vain 46 huoneistoa ja ympäristökin sangen hiljainen. Aamiainen on varattavissa lisäpalveluna.  Näytä lisää
Hinta alk.
375 e 545 e
13.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Lito Beach sijaitsee loistavalla paikalla aivan Geranin rannalla. Täällä on pelkistetysti sisustettuja huoneistoja niin pienille kuin suuremmillekin perheille. Valitse Lito Beach, kun kaipaat rauhaa – hotellissa on vain 46 huoneistoa ja ympäristökin sangen hiljainen. Aamiainen on varattavissa lisäpalveluna. 

Allasalue, jossa on oma osansa myös lapsille, sijaitsee meren puolella. Aurinkotuoleja on niin altaan ympärillä, alhaalla rannalla kuin rannan läheisellä nurmella, pinjapuiden siimeksessä. Rannan tuntumassa on myös pieni leikkipaikka lapsille.

Pieni kreikkalainen taverna
Hotellin pienessä tavernassa on tarjolla aitoa kreikkalaista ruokaa; paikka on mukava kokoontumispaikka iltaisin.

Mikäli kaipaat vaihtelua hotellin rauhalle, lähde tutustumaan eloisaan Plataniakseen ja sen tavernoihin, baareihin ja kauppoihin. Kävely sinne vie noin puoli tuntia.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje