Finnmatkojen Blue Village Family Life Creta Paradise by Atlantica FFFF+

Blue Village Family Life Creta Paradise by Atlantica FFFF+

Tasokas perhehotelli, aamiainen sisältyy hintaan

Hinta alk.
545 e 695 e
18.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Village Family Life Creta Paradise by Atlantica on perheille hyvin soveltuva ja tasokas hotelli Kreetalla. Suuret allasalueet, rannan läheinen sijainti, monet aktiviteetit, uimakoulu, kuntoilumahdollisuudet sekä rauhallisemmat oleskelualueet tekevät hotellista paikan, jossa koko perheen on helppo viihtyä. Varaa All Inclusive. Näytä lisää
Hinta alk.
545 e 695 e
18.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Village Family Life Creta Paradise by Atlantica on perheille hyvin soveltuva ja tasokas hotelli Kreetalla. Suuret allasalueet, rannan läheinen sijainti, monet aktiviteetit, uimakoulu, kuntoilumahdollisuudet sekä rauhallisemmat oleskelualueet tekevät hotellista paikan, jossa koko perheen on helppo viihtyä. Varaa All Inclusive.

Yhdessä sisarhotelli Blue Village Family Life Caldera Beachin kanssa hotelli tarjoaa parhaimmat edellytykset onnistuneeseen perhelomaan Kreetalla.

Blue Village Family Life – parempi kuin koskaan!

  • Bamsen Uimakoulu, Vesipeuhula ja kroolauskurssi
  • Bamse Club, @611 ja The Hangout – maksuttomia aktiviteetteja!
  • Buffetpöydät aikuisille ja lapsille ja à la carte paikallisin herkuin
  • Les Mills -liikuntatunteja
  • Palvelu-ja aktiviteettitiimimme paikalla päivittäin

Kaksi aluetta – rentoutumista vai toimintaa?
Pieni tie jakaa hotellialueen kahteen osaan. Voit asua hotellin rauhallisemmassa osassa, Olympuksessa, jolla on leppoisa pieni allasalue. Jos taas haluat päiviisi enemmän vauhtia, varaa huoneisto hotellin Afrodite-osasta. Kumman osan valitsetkin ovat käytettävissäsi koko hotellialueen allasalueet, baarit ja aktiviteetit.

Terassilta suoraan altaaseen!
Kun haluat pulahtaa altaaseen suoraan omalta terassiltasi, voit kummastakin hotelliosasta varata huoneen suoralla käynnillä yhteen pienemmistä altaista tai parvekkeellisen huoneen, josta on käynti kattoterassin altaalle. Afrodite-osasta voit varata myös perhesviitin, jossa on oma, pieni uima-allas.

Varaa All Inclusive – ja nauti mielin määrin jäätelöä
Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan ja voit varata lisämaksusta ennakkoon All Inclusiven. Alle 13-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan All Inclusive ennakkoon.

Allasbaarien palvelusta pääset nauttimaan koko alueella. Jäätelö maistuu monelle kesähelteisenä päivänä!

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

 

Sulje