Finnmatkojen Atlantica Creta Paradise FFFF+

Atlantica Creta Paradise FFFF+

Tasokas perhehotelli, aamiainen sisältyy hintaan

Hinta alk.
780 e 880 e
04.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Village Atlantica Creta Paradise Kreetalla on perheille hyvin soveltuva ja tasokas hotelli. Suuret allasalueet, rannan läheinen sijainti, monet aktiviteetit ja kuntoilumahdollisuudet sekä rauhallisemmat oleskelualueet tekevät hotellista paikan, jossa koko perheen on helppo viihtyä. Varaa All Inclusive. Näytä lisää
Hinta alk.
780 e 880 e
04.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Village Atlantica Creta Paradise Kreetalla on perheille hyvin soveltuva ja tasokas hotelli. Suuret allasalueet, rannan läheinen sijainti, monet aktiviteetit ja kuntoilumahdollisuudet sekä rauhallisemmat oleskelualueet tekevät hotellista paikan, jossa koko perheen on helppo viihtyä. Varaa All Inclusive.

Yhdessä sisarhotelli Atlantica Caldera Beachin kanssa hotelli tarjoaa parhaimmat edellytykset onnistuneeseen perhelomaan Kreetalla.

Kaksi aluetta – rentoutumista vai toimintaa?
Hotellialueen jakaa kahteen osaan pieni tie. Voit asua hotellin rauhallisemmassa osassa, Olympuksessa, jolla on leppoisa pieni allasalue. Jos taas haluat päiviisi enemmän vauhtia, varaa huoneisto hotellin Afrodite-osasta. Kumman osan valitsetkin ovat käytettävissäsi koko hotellialueen allasalueet, baarit ja aktiviteetit.

Terassilta suoraan altaaseen!
Atlantica Creta Paradisesta voit varata joko kahden hengen hotellihuoneen, perhehuoneen tai perhesviitin. Kun haluat pulahtaa altaaseen suoraan omalta terassiltasi, voit kummastakin hotelliosasta varata huoneen suoralla käynnillä yhteen pienemmistä altaista tai parvekkeellisen huoneen, josta on käynti kattoterassin altaalle. Afrodite-osasta voit varata myös perhesviitin, jossa on oma, pieni uima-allas.

Paljon tekemistä
Gerani on noin kaksi kilometriä Plataniaksen ulkopuolella sijaitseva rauhallinen pieni kylä, mutta Blue Villagessa järjestetään toimintaa joka päivä. Aktiviteettitiimimme joukossa on monesti mukana myös Bamse ystävineen. Hotellilla on myös omaa kansainvälistä toimintaa. 

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Creta Paradisessa on toimintaa ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle:

  • Jumppatunteja tunnetulla Les Mills -konseptilla
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja lentopalloa
  • Uimakoulu lapsille ja kroolauskurssi aikuisille keskikesällä
  • Suuri allasalue
  • Lastenallas, pieni vesiliukumäki sekä auringolta suojattu vauva-allas
  • Kuntosali ja spa ylellisine hoitoineen


Varaa All Inclusive – ja nauti mielin määrin jäätelöä
Aamiaispöytä sisältyy matkan hintaan ja voit varata lisämaksusta ennakkoon All Inclusiven. Alle 12-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan All Inclusive ennakkoon.
Voit nauttia lomallasi päivittäin vaihtuvista noutopöydän antimista ravintola Artemiksessa ja kerran viikossa tarjottavasta à la carte -päivällisestä. Noutopöytäpäivällisen voit halutessasi syödä myös Atlantica Caldera Beachin puolella, ja katsella samalla viihdeohjelmaa suurella näyttämöllä. Varaa pöytä edellisenä päivänä.

Allasbaarien palvelusta pääset nauttimaan koko alueella. Jäätelö maistuu monelle kesähelteisenä päivänä!

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje