Finnmatkojen Alfa FF+
Edullinen vaihtoehto

Alfa FF+

Tilavat huoneistot vehreässä ympäristössä

Hinta alk.
575 e 625 e
27.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Rauhallisen Geranin laitamilla sijaitsevassa pienessä huoneistohotelli Alfassa saat runsaasti vastinetta rahoillesi. Alfa soveltuu sinulle, joka et aseta suuria vaatimuksia hotellille, mutta haluat kuitenkin että käytössäsi on uima-allas, ravintola ja baari. Näytä lisää
Hinta alk.
575 e 625 e
27.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Rauhallisen Geranin laitamilla sijaitsevassa pienessä huoneistohotelli Alfassa saat runsaasti vastinetta rahoillesi. Alfa soveltuu sinulle, joka et aseta suuria vaatimuksia hotellille, mutta haluat kuitenkin että käytössäsi on uima-allas, ravintola ja baari.

Hotellin neljä rakennusta sijaitsevat kauniin kukkaloiston ja viheralueiden ympäröimänä. Geranin rannalle on vain noin 10 minuutin kävelymatka.

Kreikkalaista salaattia katoksen suojissa
Altaan vieressä, purjekankaisen katoksen suomassa varjossa sijaitsevat Alfan pieni taverna ja allasbaari jotka ovat avoinna aamusta myöhäiseen iltaan. Täällä voit tilata kreikkalaisen salaatin, tai vaikka vain kylmän oluen ennen kuin jatkat matkaasi johonkin alueen muista tavernoista. Aamiainen on varattavissa etukäteen lisämaksusta.

Tutustu Kreetaan
Jos kaipaat enemmän menoa ja meininkiä, on suurempaan Plataniaksen lomakohteeseen vain muutama kilometri. Haniaan kulkeva paikallisbussi pysähtyy lähes Alfan oven edessä.

Huoneistot ovat tilavia ja niissä on tilaa jopa kuudelle hengelle.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

 

Sulje