Finnmatkojen Sensatori Resort Crete FFFFF+

Sensatori Resort Crete FFFFF+

Viiden tähden ylellisyyttä elämännautiskelijoille

Hinta alk.
995 e 1 275 e
20.05.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää
Kaipaatko täydellistä rentoutumista ympäristössä, jossa on huomioitu niin mukavuus, ylellisyys kuin palvelukin? Ja ilman että tunnelma on jäykkä. Silloin valintasi on Analipsissä sijaitseva Sensatori Resort Crete. Hotelli on jaettu kolmeen alueeseen, joilla kaikilla on omat allasalueensa. All Inclusive sisältyy hintaan!  Sensatori Resort Crete sijaitsee aivan rannan äärellä ja sopii niin lapsiperheille kuin pareille, sillä osa hotellin tiloista on tarkoitettu vain aikuisille. Hotellin voit varata sekä Hanian että Iraklionin lennolle, valitse itsellesi sopivampi vaihtoehto.  Näytä lisää
Hinta alk.
995 e 1 275 e
20.05.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää

Kaipaatko täydellistä rentoutumista ympäristössä, jossa on huomioitu niin mukavuus, ylellisyys kuin palvelukin? Ja ilman että tunnelma on jäykkä. Silloin valintasi on Analipsissä sijaitseva Sensatori Resort Crete. Hotelli on jaettu kolmeen alueeseen, joilla kaikilla on omat allasalueensa. All Inclusive sisältyy hintaan! 

Sensatori Resort Crete sijaitsee aivan rannan äärellä ja sopii niin lapsiperheille kuin pareille, sillä osa hotellin tiloista on tarkoitettu vain aikuisille. Hotellin voit varata sekä Hanian että Iraklionin lennolle, valitse itsellesi sopivampi vaihtoehto. 

Zoning – jaetulla alueella paikka jokaiselle:

  • Suuri lastenallas – alueen takaosassa
  • Laaja allasalue kaikille – keskellä aluetta
  • Rauhallinen, lapsivapaa allasalue – lähinnä rantaa

Useita ravintoloita
Matkan hintaan sisältyy All Inclusive, johon kuuluu buffetaamiainen, lounas ja päivällinen. Hotellin vieraat voivat päivällisellä valita neljästä eri ravintolasta, joissa noutopöytäaterioiden lisäksi on mahdollisuus nauttia raikkaita aterioita mm. Five Flavor Thai -ravintolassa.

Ja mikäli on aihetta juhlaan, suosittelemme grilliravintolaa tai italialaista gourmet-ravintolaa.

Aktiviteetteja hyvinvointiin – pienille ja isommille

Urheilumahdollisuudet ovat täällä lähes loputtomat: tennis, jousiammunta, maastopyöräily, lentopallo, minijalkapallo sekä hyvinvarustettu kuntosali. Ja paljon muuta. Hotellin kylpylä on huipputasoa, täällä on saatavilla hoitoja jopa lapsille.

Alkuillat ovat lasten aikaa, silloin on ohjelmassa niin taikatemppuesityksiä, jonglöörausta kuin minidiskokin. Ja ne, jotka valvovat pidempään pääsevät nauttimaan show-esityksistä, musikaaleista ja terassilla soitettavasta klassisesta musiikista.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

 

Sulje