Finnmatkojen Sensatori Atlantica Resort FFFFF+

Sensatori Atlantica Resort FFFFF+

Viiden tähden ylellisyyttä elämännautiskelijoille

Kaipaatko täydellistä rentoutumista ympäristössä, jossa on huomioitu niin mukavuus, ylellisyys kuin palvelukin? Ja ilman että tunnelma on jäykkä. Silloin valintasi on Analipsissä sijaitseva Sensatori Atlantica Resort. Hotelli on jaettu kolmeen alueeseen, joilla kaikilla on omat allasalueensa. Yksi sopii perheille, toinen on lapsivapaa ja kolmas alue on kaikille yhteinen. Sensatori Atlantica Resort sijaitsee aivan rannan äärellä ja sopii niin lapsiperheille kuin pareille, sillä osa hotellin tiloista on tarkoitettu vain aikuisille.  Näytä lisää

Kaipaatko täydellistä rentoutumista ympäristössä, jossa on huomioitu niin mukavuus, ylellisyys kuin palvelukin? Ja ilman että tunnelma on jäykkä. Silloin valintasi on Analipsissä sijaitseva Sensatori Atlantica Resort. Hotelli on jaettu kolmeen alueeseen, joilla kaikilla on omat allasalueensa. Yksi sopii perheille, toinen on lapsivapaa ja kolmas alue on kaikille yhteinen.

Sensatori Atlantica Resort sijaitsee aivan rannan äärellä ja sopii niin lapsiperheille kuin pareille, sillä osa hotellin tiloista on tarkoitettu vain aikuisille. 

 Jaetulla alueella paikka jokaiselle:

  • Suuri lastenallas – alueen takaosassa
  • Laaja allasalue kaikille – keskellä aluetta
  • Rauhallinen, lapsivapaa allasalue – lähinnä rantaa

Useita ravintoloita
Matkan hintaan sisältyy täysihoito, johon kuuluu buffetaamiainen, lounas ja päivällinen. Hotellin vieraat voivat lounaalla ja päivällisellä valita neljästä eri ravintolasta, joissa noutopöytäaterioiden lisäksi on mahdollisuus nauttia raikkaita aterioita mm. Five Flavor Thai -ravintolassa.

Ja mikäli on aihetta juhlaan, suosittelemme grilliravintolaa tai italialaista gourmet-ravintolaa.

Aktiviteetteja hyvinvointiin – pienille ja isommille

Urheilumahdollisuudet ovat täällä lähes loputtomat: tennis, jousiammunta, maastopyöräily, lentopallo, minijalkapallo sekä kuntoilutila. Ja paljon muuta. Hotellin kylpylä on huipputasoa, täällä on saatavilla hoitoja jopa lapsille.

Alkuillat ovat lasten aikaa, silloin on ohjelmassa niin taikatemppuesityksiä, jonglöörausta kuin minidiskokin. Ja ne, jotka valvovat pidempään pääsevät nauttimaan show-esityksistä, musikaaleista ja terassilla soitettavasta klassisesta musiikista.

Huone suoralla yhteydellä uima-altaaseen?

Hotellissa on huoneita, joissa on tilaa jopa neljälle hengelle. Pariskunnille sopivat erityisesti hotellihuoneet, joista on suora käynti uima-altaaseen; kun taas perheet asuvat mukavasti perhehuoneissa.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, täysihoito, sisältäen aamiaisen noutopöydästä sekä lounaan ja päivällisen. Ruokajuomat, kuten virvoitusjuomat, pöytäviinit sekä olut laseittain sisältyvät hintaan.

Sulje