Finnmatkojen Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica FFFFF

Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica FFFFF

Romantiikkaa yhdessä Kreetan parhaista hotelleista!

Hinta alk.
825 e 925 e
06.10.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica ei ole vain yksi Kreetan parhaista pariskunnille suunnatuista hotelleista – se sijaitsee lisäksi ainutlaatuisella paikalla: lähellä Hanian kaupunkia, yhdellä rannikon parhaista rannoista. Hotelli on erityisesti suunnattu kahden kesken lomaileville. Näytä lisää
Hinta alk.
825 e 925 e
06.10.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica ei ole vain yksi Kreetan parhaista pariskunnille suunnatuista hotelleista – se sijaitsee lisäksi ainutlaatuisella paikalla: lähellä Hanian kaupunkia, yhdellä rannikon parhaista rannoista. Hotelli on erityisesti suunnattu kahden kesken lomaileville.

Hotelli sijaitsee läntisessä Agii Apostolissa ja sen ylellisessä ympäristössä voitte yhdessä nauttia rentoutumisesta, tasokkaista ravintoloista ja hotellin kahdesta allasalueesta. Tilaa alueella on runsaasti, ja rannalla on tietysti kahdelle suunnatut aurinkopedit.

Aikaa yhdessä
Hotellin spassa on tarjollaa monenlaisia hoitoja koko vartalolle. Voitte suoda itsellenne esim. hieronnan, hamamin tai käydä jacuzzissa. Kokeilkaa myös kuntosalia tai osallistukaa ohjatulle tunnille, jonka päätteeksi on mukava pulahtaa hotellin sisäuima-altaaseen.

Kulinaarisia hetkiä
Matkan hintaan sisältyy aamiaispöytä, mutta halutessanne voitte varata myös lisämaksullisen puolihoidon tai All Inclusiven. Kun varaatte All Inclusiven, sisältyy siihen noutopöytäateriat sekä välipalat ja juomat allasbaarista. Lisäksi All Inclusiveen sisältyy päivällinen Al Fresco ja Culinarium à la carte -ravintoloissa, yhden kerran molemmissa oleskelusi aikana.

Lisäksi saat vielä alennusta hotellin muissa gourmet- ja à la carte -ravintoloissa. Suosittelemme romanttista päivällistä kahdelle hotellin omassa viinikellarissa!

Alaikäraja Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlanticaan on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje