Finnmatkojen Corinna Mare FFF+
Perhelöytö

Corinna Mare FFF+

Upea sijainti rantakallioilla, lähellä hiekkarantaa

Hinta alk.
716 e
18.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Rakastatko kuunnella aaltojen kohinaa ja katsella kuinka merivesi huuhtelee karuja kallioita? Jos vastasit kyllä, on Corinna Mare Agii Apostolissa sinulle oikea vaihtoehto. Huoneistoihin mahtuu suurempikin perhe, sillä tilaa löytyy jopa kuudelle hengelle. Näytä lisää
Hinta alk.
716 e
18.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Rakastatko kuunnella aaltojen kohinaa ja katsella kuinka merivesi huuhtelee karuja kallioita? Jos vastasit kyllä, on Corinna Mare Agii Apostolissa sinulle oikea vaihtoehto. Huoneistoihin mahtuu suurempikin perhe, sillä tilaa löytyy jopa kuudelle hengelle.

Corinna Mare sijaitsee Kalamakissa, Agii Apostolin länsiosassa. Hotelli koostuu kuudesta vaaleasävyisestä rakennuksesta ja se sijaitsee pienellä niemellä, Haniaan johtavan tien varrella. Täällä voit aloittaa aamusi mukavasti vastapuristetulla appelsiinimehulla ravintolassa, samalla rantakallioihin lyöviä aaltoja kuunnellen.

Allasalue kallioilla
Hotellilla on meren puolella kaksi allasaluetta, joilla aurinkotuolit ja -varjot on asetettu mukavasti nurmelle. Täällä on mahdollisuus uida myös meressä kallioilta käsin, mutta mikäli haluat upottaa varpaat hiekkaan, on rannalle vain muutaman minuutin kävelymatka.

Lapsille on pieni leikkipaikka puutarhassa.

Varaa huoneisto merinäköalalla
Hotellissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kaikissa on parveke tai terassi, ja osa huoneistoista on kaksikerroksisia. Lisää lomamukavuutta saat valitsemalla merinäköalallisen huoneiston.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

 

Sulje