Finnmatkojen Atlantica Kalliston Resort & Spa FFFFF

Atlantica Kalliston Resort & Spa FFFFF

Romantiikkaa yhdessä Kreetan parhaista hotelleista!

Hinta alk.
840 e 895 e
04.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Couples Atlantica Kalliston Resort & Spa ei ole vain yksi Kreetan parhaista pariskunnille suunnatuista hotelleista – se sijaitsee lisäksi ainutlaatuisella paikalla: lähellä Hanian kaupunkia, yhdellä rannikon parhaista rannoista. Hotelli on erityisesti suunnattu kahden kesken lomaileville. Näytä lisää
Hinta alk.
840 e 895 e
04.10.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Couples Atlantica Kalliston Resort & Spa ei ole vain yksi Kreetan parhaista pariskunnille suunnatuista hotelleista – se sijaitsee lisäksi ainutlaatuisella paikalla: lähellä Hanian kaupunkia, yhdellä rannikon parhaista rannoista. Hotelli on erityisesti suunnattu kahden kesken lomaileville.

Hotelli sijaitsee läntisessä Agii Apostolissa ja sen ylellisessä ympäristössä voitte yhdessä nauttia rentoutumisesta, tasokkaista ravintoloista ja hotellin kahdesta allasalueesta. Tilaa alueella on runsaasti, ja rannalla on tietysti kahdelle suunnatut aurinkopedit. Suosittelemme varaamaan romanttisen päivällisen hotellin omassa viinikellarissa!

Spa, hamam tai kuntosali?
Hotellin spa tarjoaa monenlaisia hoitoja koko vartalolle. Voit suoda itsellesi esim. hieronnan tai hamamin, käydä jacuzzissa ja saunoa. Kokeile myös kuntosalia, jonka päätteeksi on mukava pulahtaa hotellin sisäuima-altaaseen.

Puolihoito ja All Inclusive
Matkan hintaan sisältyy aamiaispöytä, mutta halutessasi voit varata myös lisämaksullisen puolihoidon tai All Inclusiven. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy siihen noutopöytäateriat sekä välipalat ja juomat allasbaarista. Lisäksi All Inclusiveen sisältyy päivällinen Al Fresco ja Gialos Greek Tavern à la carte -ravintoloissa, yhden kerran molemmissa oleskelusi aikana. Lisäksi saat vielä alennusta hotellin muissa gourmet- ja à la carte -ravintoloissa.

Alaikäraja Atlantica Kalliston Resort & Spahan on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje