Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Theo FFF+
Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Theo FFF+

Perheystävällinen hotelli rinteessä kylän yläpuolella

Hinta alk.
390 e 615 e
28.05.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheomisteinen Theo Agia Marinassa on rauhallisen sijaintinsa ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta yksi parhaista perhelöydöistämme Kreetalla. Hotellissa on minimarket ja sisäuima-allas. Korkealla sijaitsevasta hotellista on hienot näkymät merelle ja ympäröivälle alueelle. Samanaikaisesti asut lähellä kreetalaista kylää ja rantaa. Näytä lisää
Hinta alk.
390 e 615 e
28.05.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheomisteinen Theo Agia Marinassa on rauhallisen sijaintinsa ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta yksi parhaista perhelöydöistämme Kreetalla. Hotellissa on minimarket ja sisäuima-allas. Korkealla sijaitsevasta hotellista on hienot näkymät merelle ja ympäröivälle alueelle. Samanaikaisesti asut lähellä kreetalaista kylää ja rantaa.

Hotelli on rakennettu rinteeseen, jossa allasalue on kaikkein ylimpänä.

Allasbaarista merinäköala
Allasbaarissa toimii langaton internet ja siellä tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia, kreikkalaista salaattia ja pirtelöä. Allasalueen vieressä on pieni leikkipaikka ja jo hieman vanhemmille lapsille sopivia pelejä sekä biljardi.

Kuinka haluat asua?
Theossa valittavanasi on useita eri majoitusvaihtoehtoja. Kaikissa hotellihuoneissa ja huoneistoissa on ulkotila. Mikäli varaat Theosta huoneiston merinäköalalla, on sinulla näköala merelle, Agia Marinaan sekä Agii Theodoriin saarelle. Mukavimmin asut kaksikerroksisessa kolmiossa, jossa maaterassilla käytössäsi on myös oma pieni uima-allas.

Varaa puolihoito
Hotellihuoneen varanneet voivat varata lisämaksusta puolihoidon (sis. päivällisen). Huoneiston varanneet voivat varata lisämaksusta joko aamiaisen noutopöydästä tai puolihoidon, joka sisältää aamiaisen ja päivällisen noutopöydästä.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus huoneistossa, ei aterioita. / Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje