BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Iolida Village FFFF

Huoneistohotelli perheille, oma vesipuisto

Agia Marinan kylässä sijaitseva Blue Star Iolida Village sopii sinulle ja perheellesi, kun haluat asua keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla. Hotelli sijaitsee lähellä Plataniasta, vain kävelymatkan päässä kilometrien pituiselta rannalta. Mikäli varaat All Inclusiven, aterioiden lisäksi hintaan sisältyy jäätelö ja välipalat. Lue lisää

Agia Marinan kylässä sijaitseva Blue Star Iolida Village sopii sinulle ja perheellesi, kun haluat asua keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla. Hotelli sijaitsee lähellä Plataniasta, vain kävelymatkan päässä kilometrien pituiselta rannalta. Mikäli varaat All Inclusiven, aterioiden lisäksi hintaan sisältyy jäätelö ja välipalat.

Iolida Villagen asiakkaista suurin osa on lapsiperheitä. Asiakkaat arvostavat hotellilla vallitsevaa leppoisa lomatunnelmaa ja vehmasta ympäristöä.

Kolme allasaluetta ja oma vesipuisto
Iolida Villagessa on kaksi allasaluetta ja aivan hotellin vieressä sijaitsevassa hotellin omassa vesipuistossa vielä yksi. Vesipuistossa on neljä vesiliukumäkeä, snackbaari ja ravintola. Altaiden ympärillä on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja, joten alueella ei ole koskaan erityisen ahdasta.

Play Hotel, sisäuima-allas ja minimarket
Täällä tarjolla on paljon muutakin kuin aurinkoa ja uimista, kuten esim. leikki-ikäisten lasten oma hotelli. Iolida Villagessa on myös leikkipaikka, sisäuima-allas, pieni kuntoilutila sekä minimarket.

Kokkaa itse tai varaa aamiainen, puolihoito tai All Inclusive
Voit itse päättää minkä ateriapaketin (sis. noutopöytäateriat) valitset. Alle 7-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateriapaketti ennakkoon jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit