Finnmatkojen Coral Beach FFF
Pientä & kodikasta

Coral Beach FFF

Viihtyisää asumista rannalla Agia Marinassa

Hinta alk.
554 e
21.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Huoneistohotelli Coral Beachissä sinun ei tarvitse valita rannan ja uima-altaan välillä – täällä on molemmat! Agia Marinan kapea rantakaistale on aivan uima-altaan alapuolella, aurinkotuolit ja -varjot rannalla ovat Coral Beachin asiakkaiden käytettävissä. Näytä lisää
Hinta alk.
554 e
21.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Huoneistohotelli Coral Beachissä sinun ei tarvitse valita rannan ja uima-altaan välillä – täällä on molemmat! Agia Marinan kapea rantakaistale on aivan uima-altaan alapuolella, aurinkotuolit ja -varjot rannalla ovat Coral Beachin asiakkaiden käytettävissä.

Altaan reunalta voit katsella Välimerelle ja Agii Theodorin saarelle, ja kauempana lännessä häämöttää Hironissin niemimaa.

Varaa merinäköala
Hotelli on juuri sopivan pieni, jotta opit nopeasti tuntemaan hotellin muut asukkaat, mikä tekee tunnelmasta varsin kotoisan. Huoneistot on sisustettu yksinkertaisesti, mutta koko hotelli antaa hyvin hoidetun vaikutelman. Valittavissa on sekä yksiöitä että kaksioita, joissa on parveke tai maaparveke. Varaa lisämaksusta merinäköala.

Snackbaari altaalla
Kalustetulta allasalueelta löytyy myös snackbaari, jossa voit nauttia olkikaton tarjoamasta varjosta. Snackbaari on avoinna koko päivän, baarista voit ostaa kylmiä juomia, jäätelöä, välipaloja, aamiaista ja pieniä ruoka-annoksia. Täällä voit istuskella myös iltaisin, ennen kuin jatkat matkaa vaikka Plataniakseen tai johonkin alueen ravintoloista.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

 

Sulje