Finnmatkojen Blue Star Iolida Village FFFF

Blue Star Iolida Village FFFF

Uudistetut huoneistot & oma vesipuisto

Hinta alk.
460 e 610 e
14.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Agia Marinan kylässä sijaitseva Blue Star Iolida Village sopii sinulle, joka haluat asua keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla. Hotellilla on oma vesipuisto ja se sijaitsee lähellä Plataniasta, vain kävelymatkan päässä kilometrien pituiselta rannalta. Varaa puolihoito tai edullinen All Inclusive!  Näytä lisää
Hinta alk.
460 e 610 e
14.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Agia Marinan kylässä sijaitseva Blue Star Iolida Village sopii sinulle, joka haluat asua keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla. Hotellilla on oma vesipuisto ja se sijaitsee lähellä Plataniasta, vain kävelymatkan päässä kilometrien pituiselta rannalta. Varaa puolihoito tai edullinen All Inclusive! 

Iolida Villagen asiakkaista suurin osa on lapsiperheitä, mutta hotelli sopii myös ilman lapsia matkustaville aikuisille.

Uudistetut huoneistot
Kaikki huoneistot on uudistettu kesäksi 2016 valoisaan ja moderniin tyyliin. Valitse joko yksiö, kaksio tai kolmio. Tai varaa paremmin varusteltu superiorhuoneisto. Kun varaat huoneiston rajoitetulla merinäköalalla, voit nauttia näkymästä merelle ja Agia Marinan kattojen ylle; huoneistot sijaitsevat kadun puolella.   

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

• Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
• Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
• Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
• Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Useita allasalueita ja oma vesipuisto
Iolida Villagessa on kaksi allasaluetta ja oma vesipuisto allasalueineen. Vesipuistossa on neljä vesiliukumäkeä, snackbaari ja ravintola. Altaiden ympärillä on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja, joten alueella ei ole koskaan erityisen ahdasta.

Iolida Villagessa on myös leikkipaikka, sisäuima-allas, pieni kuntoilutila sekä minimarket.

Varaa aamiainen, puolihoito tai All Inclusive
Voit itse päättää minkä ateriapaketin (sis. noutopöytäateriat) valitset. Puolihoitoon sisältyy aamiais- ja päivällisbuffet. Jos varaat All Inclusiven, sisältyy matkan hintaan ateriat, välipalat ja jäätelö kaikkialla hotellin alueella ja vesipuistossa. Alle 7-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateriapaketti ennakkoon jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje