Finnmatkojen Blue Star Atlantica Caldera Village FFFF

Blue Star Atlantica Caldera Village FFFF

Blue Star -hotellilla avarat näköalat ja oma rantaklubi

Hinta alk.
548 e 648 e
06.10.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Monet asiakkaat palaavat Blue Star Atlantica Caldera Villageen vuosi toisensa jälkeen ja jos heiltä kysytään miksi, vastaavat he usein samaan tapaan – täällä on kaikki täydellistä! Hotelli on kuin moderni pieni kylä, jossa on kaksi allasaluetta ja beach club. Varaa All Inclusive etukäteen! Näytä lisää
Hinta alk.
548 e 648 e
06.10.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Monet asiakkaat palaavat Blue Star Atlantica Caldera Villageen vuosi toisensa jälkeen ja jos heiltä kysytään miksi, vastaavat he usein samaan tapaan – täällä on kaikki täydellistä! Hotelli on kuin moderni pieni kylä, jossa on kaksi allasaluetta ja beach club. Varaa All Inclusive etukäteen!

Atlantica Caldera Village sijaitsee korkealla ja hotellilta on monin paikoin näköala Agia Marinaan ja merelle. Varaa lisäpalveluna aamiainen noutopöydästä tai All Inclusive. 

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

• Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
• Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
• Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
• Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu


Viini- ja kahvibaari TASTE

TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Kaksi allasaluetta ja merinäköala
Atlantica Caldera Villagessa on kaksi allasaluetta, joista toisessa on erillinen osa lapsille. Molemmilta altailta on merinäköala. Hotellilla on myös minimarket, kuntoilutila, sauna, jacuzzi sekä sisäuima-allas. Viihdeohjelmaa järjestetään kerran viikossa kesä-syyskuussa. 

Valitse miten haluat asua
Täällä voit valita useista majoitusvaihtoehdoista. Jos varaat Caldera Villagesta huoneiston merinäköalalla, on sinulla näköala Agia Marinaan, Välimerelle ja Agii Theodorin saarelle.

Kävelymatka hotellin rantaklubille
Kun kuljet mäkeä alas pääset lähes suoraan kylän vanhaan osaan. Jatka matkaa vielä hieman eteenpäin niin olet jo rannalla. Täällä voit hotellin vieraana viettää päivän Gorgona Beach Clubilla, jossa on ravintola, baari ja tarjolla erilaisia aktiviteetteja kuten rantalentopalloa. Caldera Villagella on täällä oma osuus rantaklubista, jossa aurinkotuolit ja -varjot sisältyvät hintaan.

Kävelymatka kylän halki takaisin hotellille kestää vain noin vartin verran. Viimeiset 100 metriä on jyrkkää mäkeä – tähän kannattaa suhtautua loman haasteena ja päivän kuntoiluhetkenä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje