Finnmatkojen Atlantica Caldera Village FFFF

Atlantica Caldera Village FFFF

Blue Star -hotellilla avarat näköalat ja oma rantaklubi

Hinta alk.
450 e 640 e
23.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Monet asiakkaat palaavat Blue Star Atlantica Caldera Villageen vuosi toisensa jälkeen ja jos heiltä kysytään miksi, vastaavat he usein samaan tapaan – täällä on kaikki täydellistä! Hotelli on kuin moderni pieni kylä, jossa on kaksi allasaluetta ja beach club. Varaa All Inclusive etukäteen! Näytä lisää
Hinta alk.
450 e 640 e
23.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Monet asiakkaat palaavat Blue Star Atlantica Caldera Villageen vuosi toisensa jälkeen ja jos heiltä kysytään miksi, vastaavat he usein samaan tapaan – täällä on kaikki täydellistä! Hotelli on kuin moderni pieni kylä, jossa on kaksi allasaluetta ja beach club. Varaa All Inclusive etukäteen!

Atlantica Caldera Village sijaitsee korkealla ja ravintolan terassilta on näköala Agia Marinaan, Välimerelle ja Agii Theodorin saarelle. Varaa lisäpalveluna aamiainen noutopöydästä tai edullinen All Inclusive. Alle 12-vuotiaat saavat All Inclusiven maksutta, kun se varataan saman matkavarauksen aikuisille ennakkoon jo kotimaassa.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy kesällä 2015:

• Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
• Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
• Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
• Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Kaksi allasaluetta ja merinäköala
Atlantica Caldera Villagessa on kaksi allasaluetta, joista toisessa on erillinen osa lapsille. Molemmilta altailta on merinäköala. Hotellilla on myös minimarket, kuntoilutila, sauna, jacuzzi sekä sisäuima-allas. Viihdeohjelmaa järjestetään kerran viikossa kesä-syyskuussa. 

Kävelymatka hotellin rantaklubille
Vartin kävelymatkan päässä alhaalla vanhassa kylän osassa sijaitsee ranta. Täällä voit hotellin vieraana viettää päivän Gorgona Beach Clubilla, jossa on ravintola ja baari. Caldera Villagella on täällä oma osuus rantaklubista, jossa aurinkotuolit ja -varjot sisältyvät hintaan. Rantapäivät venähtävät helposti pitkäksi, sillä täällä järjestetään myös aktiviteetteja kuten rantalentopalloa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje