BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Atlantica Caldera Village FFFF

Blue Star -hotellilla avarat näköalat ja oma rantaklubi

Monet asiakkaat palaavat Blue Star Atlantica Caldera Villageen vuosi toisensa jälkeen ja jos heiltä kysytään miksi, vastaavat he usein samaan tapaan – täällä on kaikki täydellistä! Hotelli on kuin moderni pieni kylä, jossa on kaksi allasaluetta, beach club ja mahdollisuus All Inclusiveen. Lue lisää

Monet asiakkaat palaavat Blue Star Atlantica Caldera Villageen vuosi toisensa jälkeen ja jos heiltä kysytään miksi, vastaavat he usein samaan tapaan – täällä on kaikki täydellistä! Hotelli on kuin moderni pieni kylä, jossa on kaksi allasaluetta, beach club ja mahdollisuus All Inclusiveen.

Atlantica Caldera Village sijaitsee korkealla ja ravintolan terassilta on näköala Agia Marinaan, Välimerelle ja Agii Theodorin saarelle. Valitse haluamasi huoneisto ja varaa lisämaksusta aamiainen noutopöydästä tai edullinen All Inclusive. Alle 12-vuotiaat saavat All Inclusiven maksutta, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan All Inclusive ennakkoon jo kotimaassa.

Play Hotel, hotellimysteeri sekä satuhetki ja hierontaa
Blue Star aktiviteettitiimi järjestää toimintaa koko perheelle useana päivänä viikossa, kuten hotellimysteerin ja satuhetken yhdistettynä hierontaan. Hotellin järjestämää viihdeohjelmaa on tarjolla yhtenä iltana viikossa kesäkuusta syyskuulle.

Minimarket ja kaksi allasaluetta
Atlantica Caldera Villagessa on kaksi allasaluetta, joista toisessa on erillinen osa lapsille. Molemmilta altailta on merinäköala. Hotellilla on myös minimarket, kuntoiluhuone, sauna, jacuzzi sekä sisäuima-allas.

Kävelymatka hotellin rantaklubiin
Kun kuljet mäkeä alas päädyt lähes suoraan kylän vanhaan osaan. Jatka matkaa vielä hieman lisää niin olet jo rannalla. Täällä voit hotellin vieraana viettää päivän Gorgona Beach Clubilla, jossa on ravintola ja baari. Caldera Villagella on täällä oma osuus rantaklubista, jossa aurinkotuolit ja -varjot sisältyvät hintaan. Rantapäivät venähtävät helposti pitkäksi, sillä täällä on myös suuri leikkipaikka ja mahdollisuus pelata rantalentopalloa ja minigolfia. Takaisin hotellille on vain viidentoista minuutin kävelymatka kylän läpi. Viimeiset 100 metriä on jyrkkää mäkeä – tähän kannattaa suhtautua loman haasteena ja päivän kuntoiluhetkenä.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit