Kreeta

Kreikan suurin saari tarjoaa rantoja, viehättäviä pikkukaupunkeja, vuoristokyliä ja antiikin kulttuuria. Yhtä monipuolinen on Finnmatkojen hotellivalikoima: joukossa Blue Villageja perheille, Blue Couples -hotelleja ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä monia muita pienempiä ja suurempia hotelleja.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Haniaan n. 4 t.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Hanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää n. 50 min. Näytä lisää

Kuljetus Hanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää n. 50 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kreeta

 • Gerani
  Gerani
  Gerani

  Gerani

  Täällä sijaitsevat muutamat Kreetan parhaimmista perhehotelleista. Blue Village -lomakylä lukuisine aktiviteetteineen sekä Perhelöytö -hotellimme, joissa on hyvä hinta-laatusuhde.

 • Agia Marina
  Agia Marina
  Agia Marina

  Agia Marina

  Keskikokoinen ja monipuolinen rantalomakohde Hanian kaupungin länsipuolella. Valikoimassamme on neljä perheille sopivaa Blue Staria ja yksi Blue Couples ilman lapsia matkustaville.

 • Platanias
  Platanias
  Platanias

  Platanias

  Yksi Kreetan monipuolisimmista rantalomakohteista, joka tarjoaa pitkän rannan lisäksi runsaasti ravintoloita, kauppoja ja huvittelupaikkoja. Valikoimassamme on yksi Blue Star -hotelli maksuttomine perheaktiviteetteineen.

 • Rethymnon
  Rethymnon
  Rethymnon

  Rethymnon

  Viehättävä pikkukaupunki, joka pitkien rantojensa lisäksi houkuttelee maalauksellisilla kujilla, venetsialaisella linnoituksella, ostosmahdollisuuksilla, iltaelämällä, hyvillä ravintoloilla sekä perheille ja pareille sopivilla hotelleilla.

 • Agii Apostoli
  Agii Apostoli
  Agii Apostoli

  Agii Apostoli

  Lähellä Hanian kaupunkia sijaitseva viihtyisä lomakohde, jonka rannat ovat suojaisissa poukamissa. Hotellivalikoimassamme on mm. Perhelöytöjä sekä viiden tähden Blue Couples ilman lapsia matkustaville.

 • Kolimbari
  Kolimbari
  Kolimbari

  Kolimbari

  Lomaile maaseutumaisessa ympäristössä lähellä merta ja luontoa. Retkiä voit tehdä suurempiin lomakyliin, kuten Plataniakseen ja Haniaan ja asua viihtyisässä Perhelöytö-hotellissamme

 • Nea Hora
  Nea Hora
  Nea Hora

  Nea Hora

  Nea Hora on itse asiassa rauhallinen kaupunginosa Haniassa. Täällä asut keskellä kreetalaista arkipäivää, mutta myös lähellä hiekkarantoja ja Hanian keskustan ihmisvilinää ja nähtävyyksiä.

 • Maleme
  Maleme
  Maleme

  Maleme

  Rauhallinen, pienehkö lomakohde Hanian rannikolla, maaseudun rajalla. Täällä vietät rentouttavaa lomaa hyvinvarustetussa All Inclusive -hotellissa aivan rannalla.

 • Analipsi
  Analipsi
  Analipsi

  Analipsi

  Yhdistä rantaelämä kreikkalaiseen kyläelämään. Valikoimassamme on viiden tähden Sensatori Atlantica Resort kylpylöineen, kuntosaleineen, gourmet-ravintoloineen ja lukuisine urheiluaktiviteetteineen.

 • Länsi-Kreetan autoiluloma
  Länsi-Kreetan autoiluloma
  Länsi-Kreetan autoiluloma

  Uutuus!

  Länsi-Kreetan autoiluloma

  Tutustu viikon autoilulomalla viehättäviin Rethymnonin ja Hanian kaupunkeihin, mutta myös Paleochoran ja Sfakian kyliin kauniilla Etelä-Kreetalla. Etukäteen varatut hotellit odottavat matkan varrella.

 • Itä-Kreetan autoiluloma
  Itä-Kreetan autoiluloma
  Itä-Kreetan autoiluloma

  Uutuus!

  Itä-Kreetan autoiluloma

  Tutustu vuokra-autolla kalastajakyliin, vehreään vuoristoon, uimapoukamiin, satamakaupunkeihin ja antiikin muistomerkkeihin. Yövyt etukäteen varatuissa hotelleissa viehättävissä Rethymnonin, Agios Nikolaoksen ja Hanian kaupungeissa.