Finnmatkojen Korfu

Korfu

Koe yksi Kreikan kauneimmista saarista! Tarjolla on pieniä ja viehättäviä huoneistohotelleja, hotelleja perheaktiviteetteineen, yksi Splash-hotelli vesipuistolla, hotelleja ilman lapsia matkustaville ja vaihtoehtoja romanttisesta Korfun kaupungista.

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Korfulle n. 3 t 30 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Korfu

 • Aharavi

  Aharavi

  Aharavi on monipuolinen rantalomakohde, jossa on ravintoloita, pikkukauppoja ja iltaelämää sekä lapsille hyvin sopiva pitkä ranta. Aharavin ja Rodan lomakohteet ovat kasvaneet kiinni toisiinsa, hotellejamme on molemmissa.

 • Gouvia

  Gouvia

  Gouvia on yksi Korfun värikkäimpiä rantalomakohteita. Sen palvelut kattavat kaiken vesiurheilusta ravintoloihin, ostoskatuihin ja iltahuveihin. Hotellivalikoimassamme on erilaisia hotelleja Edullisista vaihtoehdoista De Luxeen.

 • Ermones

  Ermones

  Rauhallinen lomakohde poukamassa vihreiden hedelmätarhojen peittämien kukkuloiden juurella, lähellä saaren ainoaa golfkenttää. Voit asua viiden tähden Blue Couples -hotellissamme, joka on suunniteltu erityisesti pareja varten.

 • Agios Ioannis

  Agios Ioannis

  Täällä lomailet Splash-hotellissamme Aqualand-vesipuiston alueella. Käytettävissäsi on rajoittamaton pääsy vesipuiston huikeisiin houkutuksiin. Hintaan kuuluu myös ruoat ja juomat sisältävä All Inclusive.

 • Moraitika

  Moraitika

  Moraitika on viihtyisä rantalomakohde Korfun kaakkoisrannikolla. Täällä voit viettää rentouttavaa lomaa lähellä rantoja, pikkukauppoja, ravintoloita ja ylempänä kukkulalla sijaitsevan vanhan Moraitikan viehättäviä kujia.