Finnmatkojen Rossis FFF
Pientä & kodikasta

Rossis FFF

Löytö, sijainti aivan rannalla

Aivan Messonghin rannan äärellä Moraitikan kylässä Korfulla sijaitseva Rossis on hyvä ja hintansa arvoinen hotelli hotellihuoneineen ja huoneistoineen. Harvalla hotellillamme on yhtä paljon kanta-asiakkaita. Näytä lisää

Aivan Messonghin rannan äärellä Moraitikan kylässä Korfulla sijaitseva Rossis on hyvä ja hintansa arvoinen hotelli hotellihuoneineen ja huoneistoineen. Harvalla hotellillamme on yhtä paljon kanta-asiakkaita.

Vuonna 1960 Rossisin pariskunta avasi tavernan, jonka yhteydessä oli mahdollisuus myös yöpyä. Nyt, yli 50 vuotta myöhemmin, hotellin toiminnasta vastaavat pariskunnan tyttäret perheineen.

Ravintolasta merinäköala
Hotellin ravintolasta avautuu näköala tyynelle ja kirkkaalle lahdelle. Suosittelemme maistamaan valkosipulintuoksuista sofritoa – paikallista erikoisuutta.

Hotellihuone vai huoneisto?
Rossis koostuu kahdesta rakennuksesta, joista toisessa on hotellihuoneita ja toisessa huoneistoja. Hotelliosassa asut kahden hengen huoneissa, joissa on parveke. Hotellihuoneiden hintaan sisältyy myös aamiainen. Kun varaat hotellihuoneen merinäköalalla, asut niin lähellä rantaa kuin se jalkojen kastumatta on mahdollista.

Huoneistoissa vastaat itse ruoanlaitosta ja niissä on perusruoanlaittoon tarvittava varustus.

Huoneiden ja huoneistojen koko vaihtelee.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamukahvi. Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje