Finnmatkojen Sensimar Grand Mediterraneo Resort & Spa by Atlantica FFFFF

Sensimar Grand Mediterraneo Resort & Spa by Atlantica FFFFF

Yksi Korfun parhaista hotelleista pariskunnille

Hinta alk.
795 e 1 005 e
03.06.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Sensimar Grand Mediterraneo Resort & Spa by Atlanticassa vietät rauhallista lomaa vain aikuisten kesken. Ylellinen tunnelma ja upea sijainti sopivat erityisesti pariskuntien lomailuun. Hotelli sijaitsee pienessä Ermonesin kylässä Korfulla, vehreällä vuorenrinteellä, josta avautuu näköala Joonianmerelle. Näytä lisää
Hinta alk.
795 e 1 005 e
03.06.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Sensimar Grand Mediterraneo Resort & Spa by Atlanticassa vietät rauhallista lomaa vain aikuisten kesken. Ylellinen tunnelma ja upea sijainti sopivat erityisesti pariskuntien lomailuun. Hotelli sijaitsee pienessä Ermonesin kylässä Korfulla, vehreällä vuorenrinteellä, josta avautuu näköala Joonianmerelle.

Hotellin ympäristö on rauhallinen. Täällä voit kuljeskella sypressien, eukalyptuspuiden ja pinjapuiden tuoksuvassa maisemassa. Tai voit lainata hotellilta maastopyörän. Korfun golfkenttä Corfu Golf Club sijaitsee lähellä, ja jos haluat lähteä Korfun kaupunkiin ostoksille ja huveihin, kulkevat paikallisbussit hotellin edestä useita kertoja päivässä.

Aikaa yhdessä
Hotellilla on kaunis allasalue sekä hotellin edustalla pittoreski ja rauhallinen pikkukiviranta. Helpoiten rannalle kuljet hissillä, joka kulkee kiskoilla hotellin sivustalla.

Lomaasi juhlistat suomalla itsellesi käynnin hotellin spassa. Kokeile kiireetöntä uintia hotellin lämmitetyssä sisäuima-altaassa, varaa jokin hoito, kohenna kuntoasi hotellin kuntosalilla tai rentoudu jacuzzissa.

Kulinaarisia hetkiä
Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja. Buffetravintolan lisäksi on kaksi à la carte -ravintolaa, yksi alhaalla rannalla ja toinen rinteessä tarjoten ihastuttavan näköalan. Ruuan seuraksi voit tilata viiniä hotellin omasta viinikellarista. Aamiainen sisältyy aina hintaan, puoli- tai täysihoito buffetaterioilla on varattavissa lisäpalveluna.

Varaa huone omalla altaalla ja näköalalla
Voit varata hotellihuoneen, jonka terassilla on oma pieni uima-allas. Ui altaasi reunalle ja nauti upeasta näköalasta.  

Alaikäraja hotelliin on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

 

 

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 50-300 m
Keskustaan 16 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On