Finnmatkojen Ermones

Ermones

Ermones on pieni lomakylä lahdenpoukamassa Korfun länsirannikolla. Täällä voit rentoutua lähellä rantaa ja raikkaan vehreää luontoa. Ermonesissa sijaitsee viiden tähden Sensimar-hotellimme, joka on yksi saaren parhaista hotellivaihtoehdoista pariskunnille. Lue lisää

Ermones on pieni lomakylä lahdenpoukamassa Korfun länsirannikolla. Täällä voit rentoutua lähellä rantaa ja raikkaan vehreää luontoa. Ermonesissa sijaitsee viiden tähden Sensimar-hotellimme, joka on yksi saaren parhaista hotellivaihtoehdoista pariskunnille.

Ermones sijaitsee Korfun kaupungin länsipuolella vehreiden kukkuloiden juurella, joita peittävät hedelmä- ja vihannesviljelmät. Pienessä rantalomakohteessa on vain kourallinen lomahotelleja, aurinkotuolein varustettu ranta ja sen äärellä muutama ravintola. Lähellä sijaitsee Korfun ainoa 18-reikäinen golfkenttä.

Pikkuinen ranta ja kirkas vesi
Ermonesin ranta koostuu pikkukivistä, joten vesi on täällä kristallinkirkasta ja soveltuu siten hyvin snorklaamiseen. Lahden toisella puolella on pieni hiekkaranta ja mikäli vuokraat auton voit kätevästi käydä Glyfadan rannalla, jonka sanotaan olevan yksi Korfun parhaista. Vuokra-auton voit varata helposti etukäteen jo ennen matkaa.

Viiden tähden hotelli vain aikuisille
Ylellinen Sensimar Grand Mediterraneo Resort & Spa sijaitsee rinteessä meren äärellä ja sopii aikuisille ja pariskunnille. Täällä voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta ja upeasta merinäköalasta altaalla. Lisämaksusta voit varata huoneen, jossa on oma uima-allas.

Italialaisia vaikutteita

Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Löydä saaren rannat
Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla tai paikallisbussilla niille pääsee helposti.

Korfun kaupunki
Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä. 


Mielenkiintoisia retkiä
  • Palatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella
  • Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
  • Päivällinen ja ostoksia Korfun vanhassa kaupungissa
  • Päiväretki naapurimaahan Albaniaan


Voit varata retket etukäteen, jos 60 päivää ennen lomasi alkua.

Yhdistä TEMA-matkaan
TEMAn kiertomatka Aitoa Kreikkaa vie sinut Korfulta Edessan vesiputouksille, Thessalonikiin ja maailmanperintökohteeseen Meteoraan. TEMA-matkan voit yhdistää viikon lomaan Ermonesissa.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Korfulle n. 3 t 30 min

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi Varaa bussikuljetus hotellille Kuljetus Korfun lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Ermonesissa kestää n. 45 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella.  Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Korfun lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Ermonesissa kestää n. 45 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje