Finnmatkojen Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa FFFFF

Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa FFFFF

Yksi Korfun parhaista hotelleista

Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spassa vietät rauhallista lomaa vain aikuisten kesken. Ylellinen tunnelma ja upea sijainti sopivat erityisesti romanttiseen lomaan. Hotelli sijaitsee vehreällä vuorenrinteellä pienessä Ermonesin kylässä Korfun länsirannikolla, josta näkymä turkoosille Joonianmerelle on hieno. Näytä lisää

Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spassa vietät rauhallista lomaa vain aikuisten kesken. Ylellinen tunnelma ja upea sijainti sopivat erityisesti romanttiseen lomaan. Hotelli sijaitsee vehreällä vuorenrinteellä pienessä Ermonesin kylässä Korfun länsirannikolla, josta näkymä turkoosille Joonianmerelle on hieno.

Hotellin ympäristö on rauhallinen. Täällä voit kuljeskella sypressien, eukalyptuspuiden ja pinjapuiden tuoksuvassa maisemassa. Korfun golfkenttä Corfu Golf Club sijaitsee lähellä, ja jos haluat lähteä Korfun kaupunkiin ostoksille ja huveihin, kulkevat bussit hotellin edestä useita kertoja päivässä.

Rauhallinen ranta
Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja, monenlaista toimintaa, matkamuistomyymälä sekä kaksi uima-allasta.

Hotellin alapuolella on pittoreski ja rauhallinen pikkukiviranta. Helpoiten rannalle kuljet hissillä, joka kulkee kiskoilla hotellin sivustalla.

Oletko aina haaveillut omasta altaasta?
Voit varata hotellihuoneen, jonka terassilla on oma pieni uima-allas. Ui altaasi reunalle ja nauti upeasta näköalasta.  

Luksusta kylpylässä
Lomaasi juhlistat suomalla itsellesi käynnin hotellin spassa. Kokeile kiireetöntä uintia hotellin lämmitetyssä sisäuima-altaassa, sauno, kohenna kuntoasi hotellin kuntoilutilassa, rentoudu jacuzzissa ja lepää relax-osaston rauhassa.

Aamiainen sisältyy aina hintaan, lisäpalveluna voit varata joko puoli- tai täysihoidon noutopöytäaterioilla.

Alaikäraja hotelliin on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

 

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 50-300 m
Keskustaan 16 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On