BlueCouples
Aikuiseen makuun

Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa FFFFF

Yksi Korfun parhaista hotelleista

Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa on viiden tähden hotelli, joka sopii täydellisesti romanttiseen lomaan tai hetkiin kun on jotakin juhlistettavaa. Asut pienessä Ermonesin kylässä Korfun länsirannikolla. Lue lisää

Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa on viiden tähden hotelli, joka sopii täydellisesti romanttiseen lomaan tai hetkiin kun on jotakin juhlistettavaa. Asut pienessä Ermonesin kylässä Korfun länsirannikolla.

Hotelli sijaitsee vehreällä vuorenrinteellä Ermonesin lahdella ja näkymä turkoosille Joonianmerelle on hieno.

Hotellin ympäristö on rauhallinen. Täällä voit kuljeskella sypressien, eukalyptuspuiden ja pinjapuiden tuoksuvassa maisemassa. Korfun golfkenttä Corfu Golf Club sijaitsee lähellä, ja jos haluat lähteä Korfun kaupunkiin ostoksille ja huveihin, kulkevat bussit hotellin edestä useita kertoja päivässä.

Palvelu
Ilmapiiri Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spassa on elegantti ja palvelu ammattitaitoista. Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja, monenlaista toimintaa, matkamuistomyymälä sekä kaksi uima-allasta.

Luksusta kylpylässä
Lomaasi juhlistat suomalla itsellesi käynnin hotellin spassa. Span nykyaikaisiin ja perinteisiin hoitomuotoihin koulutetut kylpyläterapeutit räätälöivät juuri sinun toiveidesi mukaisen hoidon. Kokeile kiireetöntä uintia hotellin lämmitetyssä sisäuima-altaassa, sauno, kohenna kuntoasi hotellin kuntoilutilassa, rentoudu jacuzzissa ja lepää relax-osaston rauhassa.

Voit halutessasi varata myös huoneen, jonka terassilla on oma uima-allas.

Aamiainen sisältyy hintaan Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spassa, lisäksi voit varata lisämaksusta joko puoli- tai täysihoidon noutopöytäaterioilla.

Alaikäraja hotelliin on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 50-300 m
Keskustaan 16 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On