Ermones

Ermones on pieni lomakylä lahdenpoukamassa Korfun länsirannikolla. Täällä voit rentoutua lähellä rantaa ja raikkaan vehreää luontoa. Ermonesissa sijaitsee viiden tähden Blue Couples -hotellimme, joka on ehkäpä saaren paras hotellivaihtoehto ilman lapsia matkustaville aikuisille. Lue lisää

Ermones on pieni lomakylä lahdenpoukamassa Korfun länsirannikolla. Täällä voit rentoutua lähellä rantaa ja raikkaan vehreää luontoa. Ermonesissa sijaitsee viiden tähden Blue Couples -hotellimme, joka on ehkäpä saaren paras hotellivaihtoehto ilman lapsia matkustaville aikuisille.

Ermones sijaitsee Korfun kaupungin länsipuolella vehreiden kukkuloiden juurella, joita peittävät hedelmä- ja vihannesviljelmät. Pienessä rantalomakohteessa on vain kourallinen moderneja lomahotelleja, aurinkotuolein ja -varjoin varustettu ranta ja sen äärellä muutama ravintola. Lähellä sijaitsee Korfun ainoa 18-reikäinen golfkenttä.

Pikkuinen ranta ja kirkas vesi
Ermonesin ranta koostuu pikkukivistä, joten vesi on täällä kristallinkirkasta ja soveltuu siten hyvin snorklaamiseen. Lahden toisella puolella on pieni hiekkaranta ja mikäli vuokraat auton voit kätevästi käydä Glyfadan rannalla, jonka sanotaan olevan yksi Korfun parhaista.

Viiden tähden hotelli pareille
Ylellinen Blue Couples Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa sijaitsee rinteessä meren äärellä ja sopii ilman lapsia matkustaville. Allasalueelta on upea merinäköala. Lisämaksusta voit varata huoneen, jossa on oma uima-allas.

Italialaisia vaikutteita

Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Löydä saaren rannat
Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla tai paikallisbussilla niillekin pääsee helposti.

Korfun kaupunki
Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä.


Retkivinkkejä
  • Palatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella
  • Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
  • Päivällinen ja ostoksia Korfun vanhassa kaupungissa
  • Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Korfulle n. 3 t 30 min
Lentokenttäkuljetus: Matka lentokentältä ensimmäiselle hotellille Ermonesissa kestää n. 45 min. Näytä lisää

Matka lentokentältä ensimmäiselle hotellille Ermonesissa kestää n. 45 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit